Rantzausmindevej 180, 5700 Svendborg

VI FLYTTER TIL KBH. I LØBET AF SOMMEREN OG VIL SÆLGE NU, SÅ VI ER KLAR TIL FORHANDLING!!

GEMRGENNEMRENOVERET OG SÆRDELES INDBYDENDE MODERNE FAMILIEVILLA MED ALLERBEDSTE UDSIGT TIL SVENDBORG SUND
I det attraktive Rantzausminde, lige overfor Rantzausminde lystbådehavn og det store grønne område, ligger denne skønne villa med en fantastisk ugeneret panorama udsigt til Svendborg sund.

Beliggenheden er perfekt, idet der er gå/cykelafstand til Rantzausminde Skole, børneinstitutioner, idrætsanlæg, indkøb og offentlig transport mv. og med kun 5 min på cykel, bringer det dig til skov og badestrand ved Lehnskov.

Boligen er gennemrenoveret siden 08, hvor bla. vinduer og døre er skiftet til grå træ/alu energivinduer, to nye badeværelser er kommet til, naturgasfyret er helt nyt og brændeovn etableret, så eksisterende energimærke C allerede er forbedret.

Stueplan på 147 m2 har en gennemført planløsning, hvor alt fremtræder i en moderne stil, overalt med flotte afslebne askeparketgulve og hvidmalede vægge/lofter. En dejlig stor kvadratisk entre byder dig velkommen, som også er fordeler rummet til bryggers/baggang, lækkert børne-/gæstebadeværelse med bruseniche, børneafdelingen indeholder 3 børneværelser med udgang til terrasseområde mod sydøst, samt et gæsteværelse og nyere gæstetoilet.

Herudover er der adgang til det særdeles store og pragtfulde køkken/alrum på ca. 60 m2, indeholdende lækkert UNO-FORM køkken, udgang til ugeneret gårdhavemiljø med aftensol og også med udgang til terrasse/poolområdet mod sundet. - Overalt fra dette smukke rum, er der bedste panorama udsigt til Svendborgsund og Ærøfærgen, som sejler sine daglige ture.

1.Sal: Hele første sal er nyrenoveret og udført med loft til kip.
En vidunderlig stor lys stue på 60m2 med brændeovn og store vinduespartier mod Svendborgsund og igen med en helt fantastisk udsigt mod det sydfynske øhav.
I forlængelse af stuen, et særdeles stort soveværelse med walk inn, og udgang til balkon, samt eget stort lækkert nyistandsat badeværelse med toilet og brus.

Bagtil er der muret garage, cykel/redskabs skur og plads til 2 biler. Den lukkede tilkørselsvej (Martinsvej) giver rig mulighed for at børnene sikkert kan cykle og lege.

Boligen er helt igennem indflytningsklar og med en rød tråd hele vejen rundt. Det er bare en meget smuk og rigtig rar familievilla med masser af plads, tæt på alle dagligdagens fornødenheder, hvor man ikke skal bruge en masse tid på at hente og bringe.

Haven er anlagt med mindst mulig vedligehold, så fritiden kan nydes i gårdhaven eller på terrasseområdet ved poolen, mens ungerne pjasker i vandet og hvor den bedste udsigt til sundet findes. Der er kun 1 min. over det grønne område til en stor vaffelis ved lystbådehavnen, hvor også den friske fisk landes og kan købes direkte fra kutteren.

Svendborg by og starten på motorvejen ligger kun 5. km væk fra vores lille "smørhul" herude i Rantzausminde!

JEG ER LYS OG LÆKKER, MED FANTASTISK UDSIGT TIL SUNDET, MEGET BEGRÆNDSET VEDLIGEHOLD, LAVE FYRINGSUDGIFTER OG ET IDEELT STED FOR BØRNEFAMILIEN, HVOR DER ER PLADS TIL MAX. KVALITETSTID!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.