Gammel Nybyvej 33, GL. NYBY, 5700 Svendborg

SOLGT FOR KR. 1.450.000 - AFSLAG 5%

1 PLAN VILLA, SOM ER ATTAKTIVT BELIGGENDE I LANDLIGE OMGIVELSER, MEN ALLIGEVEL TÆT PÅ DE DAGLIGE FORNØDENHEDER, SKOV OG STRAND ETC.

Særdeles regulær og indflytningsklar bolig, som er beliggende i landlige omgivelser, men alligevel tæt på alt, så skole, sportsfac og indkøb er indenfor kort cykelafstand. 10 min. tager der på cyklen at komme til den skønne badestrand ved Valdemar Slot og der er kun få min. gåafstand til skoven i "Pilekrogen", lystbådehavnen og det hyggelige skippermiljø i Troense.

Ejendommen er sjælden velholdt og med pragtfuld velanlagt have bag ved ejendommen, som kan betragtes fra den store skønne havestue.

Planløsningen siger præsentabel og rummelig entre, med klinkegulve og adg. til soveværelse m.skabsvæg, 2. gode børneværelser og opr., men velholdt badeværelse med karbad og bruseniche. Herudover rigtig dejligt spisekøkken, stor bryggers baggang m. naturgasfyr og udg. til dejlig ugeneret solgård. Der er dejlig rummelig opholdsstue med udg. til havestuen,.

Her er carport, isoleret udhus, en aldeles pragtfuld have anlagt med både pryd og nyttehave, drivhus og et lille udhus til havens redskaber.

VIRKELIG EN REGULÆR EJENDOM, SOM VIL VÆRE IDEEL SOM BÅDE START OG SLUTBOLIG

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.