Klampenborgvej 14A, Christiansminde, 5700 Svendborg

SÆRDELES VELBELIGGENDE OVENOVER CHRISTIANSMINDE STRAND OG SKOV

Kun få minutters gang fra vandet og en hop i bølgen blå, er denne ejendom smukt beliggende med et pragtfuldt kik over vandet og byens badestrand. Du går fra haven ud på den gamle jernbanesti, hvor gåturen med vovsen, løbe eller cykelturen starter og turen går i endeløse smukke omgivelser gennem skovområder, langs vandet og helt ind til byen.

Ejendommen som har fået nyt tag, vinduer og døre i 08, fremtræder i indflytningsklar stand og er ideel for det modne par, hvor ungerne har forladt reden og hvor man vil nyde seniortilværelsen i smukke omgivelser tæt på alt.

Planløsningen siger pænt og hyggeligt spisekøkken, vinkelopholdsstue m. bøgeparketgulv og udgang til syd-vest-vendt udsigtsterrasse, entre/fordelergang, dejligt soveværelse med skabsvæg, stort værelse (tidl. 2. børneværelser), opr. badeværelse m. karbad, bryggers/baggang med naturgasinst. og kalorifærevarme.

Her er 33 m2 stort og tørt kælderareal, som er et stort rum og meget anvendelig til værksted/depot/opbevaringsrum, en hyggelig forhave med drivhus og grønsagshave. På vandsiden er der udsigtsterrasse, hvor græsplænen går ned til "jernbanestien."

Her er få min. gang til skov og strand, 7-8. cykeltur langs vandet ind til Centrum, 7-8. min kørsel til omfartsvejen mod Nyborg og starten på motorvejen mod Odense.

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM I SMUKKE OMGIVELSER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.