Vitus Berings Vej 8, Braten, 5700 Svendborg

SOLGT FOR KR. 2.5 MILL / UDBUDSPRISEN KR. 2.650.000.

VINDEBY / BRATEN - GENNEMGRIBENDE RENOVERET UDSIGTSVILLA M. ANDEL I EKSKLUSIVT FÆLLESAREAL VED VANDET

Et stenkast fra det skønne fællesareal ved vandet med bådebro, petanquebane etc. etc., er denne smukke villa beliggende, hvor også skolen, fodbold-/og tennisanlæg er indenfor få minutters cykelafstand. Dagligvareindkøb i brugsen eller Rema, Vindebys populære slagtermester eller søndagsmorgenkrydderen hos den lokale bagermester, er endnu tættere på denne attraktivt beliggende udsigtsvilla.

Ejendommen har gennemgået en forvandling og er idag indrettet med to boligenheder, hvor køkkener, badeværelser, taget og vinduer/døre mv. er skiftet siden 2009. Her er mange smukke detaljer og der er ikke gået på kompromis i nogen henseender.

Stueplan er indrettet med dejligt stort køkken m. nedgang til lille viktualiekælder, vinkelopholdsstue m. udsigt og udgang til sydvestvendt terrasse, soveværelse og et dejligt badeværelse m. bruseniche. - Fra køkkenet er der adgang til sidebygning på 28 m2, som kunne være en mulighed at inddrage i boligen.

Endvidere er der entre med trappe til 1. sal, som indeholder en selvstændig bolig med hyggelig opholdsstue, med adg. til terrasser med fornem udsigt til Svendborg Sund, åben forbindelse til køkkenet, badeværelse med bruseniche og gavlsoveværelse. - På 1. sal er loftet ført helt i kip.

Overalt i boligen er der flotte hvidolierede parketgulve og flotte hvide lofter.

Her er carport, overdækket terrasse, det 28 m2 store udhus, der er flise-/udsigtsterrasser rundt ejendommen og flisbelagt indkørsel bag de flotte galvaniserede jernlåger.

Fællesarealet ved vandet er en oase i sig selv med bade-/bådebro, hvor skibet kan ligge fortøjret. Her er kajakker til fri afbenyttelse, petanquebane, bordbænkesæt hvor man bare kan nyde sejlerne og de mange færger, som sejler sine daglige ture. - Her er plads til krabbefiskeri med ungerne, eller et forfriskende hop i bølge blå, når dagens dont er overstået og der skal stresses af, på denne skønne plet ved vandet.

DER ER MULIGHED FOR HURTIG OVERTAGELSE AF DENNE INDFLYTNINGSKLARE UDSIGTSVILLA HVOR SOLEN SKINNER HELE DAGEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.