Kohavevej 5, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

GENNEMRENOVERET - BEMÆRK HUSLEJEN

INDFLYTNINGSKLAR OG GENNEMGRIBENDE RENOVERET EJENDOM I ROLIGE OMGIVELSER, TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS GØREMÅL

Med kort gåafstand til Ollerup Sø og boldbaner, få minutters cykelafstand fra dagligvareindkøb i Brugsen, er denne indflytningsklare ejendom beliggende i landlige omgivelser tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

Der er kommet ny tagkonstruktion og tag på ejendommen, nye mahogni vinduer isat, køkkenet og badeværelset er skiftet, delvis nye gulve, der er efterisoleret og senest er oliefyret udskiftet med et naturgasfyr i 2012.

Boligen er indrettet med et dejligt stort bryggers/baggang og er det eneste umoderniserede rum i huset. Her er naturgasfyret placeret og der er mulighed for megen skabsplads og vaskefaciliteter. Fra bryggers er der adg. til et hyggeligt og rigtig pænt spisekøkken med klinkegulv m. gulvvarme, her er en dejlig vinkeopholdsstue med bøgeparketgulve og udgang til sydvest terrasse, som er overdækket.
Badeværelset er pænt renoveret og med rummelig bruseniche, fordelergang, soveværelse og to gode børneværelser - Der er træguve i fordelergang og værelser,

Herudover er der carport m. udhus, en dejlig solrig have, overdækket terrasse og en skøn 8-kantet pavillon, hvorfra man har en herlig udsigt over området med å forløbet til Ollerup Sø.

EN EJENDOM SOM ER IDEEL SOM STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR, MEN OGSÅ IDEEL SOM RETRÆTEBOLIG FOR DET MODNE PUBLIKUM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.