Vindeby Lærkevej 3, 5700 Svendborg

NY PRIS/KAN OVERTAGES - HURTIGTPÅ STILLE VILLAVEJ I ATTRAKTIVE VINDEBY, HVOR ALLE DAGLIGDAGS GØREMÅL LIGGER LIGE OM HJØRNET

PÅ STILLE VILLAVEJ I ATTRAKTIVE VINDEBY, HVOR ALLE DAGLIGDAGS GØREMÅL LIGGER LIGE OM HJØRNET

På en stille villavej, hvor ungerne leger på vejen, er denne skønne 1. plan villa beliggende, så dagligvareindkøb, skole, daginstitution, sportscenter, bager-/og slagtermester samt lystbådehavnen er indenfor få minutters gåafstand og du kan være på motorvejen 5. min efter du forlader indkørslen, hvis du jobber udenfor byen. Tag, køkken, naturgasfyr, og de fleste døre-/og vinduer er skiftet, så du kan flytte ind uden de store gøremål.

Ejendommen er ideel for den som måtte have behov for hjemmekontor, klinik for zoneterapi/massage etc., idet der er værelse med toilet, hvortil der kan skabes selvstændig adgang. - Her er flotte parketgulve overalt i ejendommen.

Planløsningen siger entre-/ fordelergang med garderobe, opr. men velholdt badeværelse, soveværelse med skabsvæg, pænt børneværelse, kontor med gennemgang til teenage-/soveværelse/klinikrum med adgang til toilet. Herudover er der dejligt lyst køkken/alrum i åben forbindelse med stuen m. pejs og udgang til overdækket terrasse. Der er bryggers/baggang med naturgasfyr og direkte udgang til garage/udhus.

Her er dejlig lukket have med terrasse både foran og på bagsiden af ejendommen.

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM, SOM KAN OVERTAGES FRA 1. APRIL!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.