Vindeby Lærkevej 26, Vindeby, 5700 Svendborg

SOLGT FOR KR. 1.350.000 EFTER 4. MDR. I HANDLEN

HURTIG OVT. ER MULIG - INDFLYTNINGSKLAR OG CHARMERENDE BOLIG, HVOR MAN FÅR LYST TIL AT BO

Med kort gåafstand til alle dagligdagens fornødenheder, ligger denne indflytningsklare 1. plan villa, som er sjælden hyggelig og charmerende indrettet, så man fra første kik mærker, at dette er et rart sted at bo. At alle de store ting som tag, vinduer, køkken og badeværelset mv. er skiftet, så man kan flytte ind uden at skulle tænke på de store renoveringsarbejder, gør denne bolig nem at flytte i.

I Vindeby har vi vores egen bager, egen slagter, dagligvareforretninger, lystbådehavn, den smukke natur ved Skandsen, en super skole og nogle sportsfaciliteter, som man drømmer om mange steder. Klubhuset i boldklubben er af nyere dato, der er nyere kunstgræsbaner, her er idrætshal og et tennisanlæg, som du ikke finder andre steder i DK. - Alt dette findes inden for kort gåafstand.

Ejendommens planløsning siger dejlig vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til terrasse, soveværelse, værelse og dejligt badeværelse med bruseniche - Alle opholdsrum med flotte parketgulve.

Herudover har vi et hyggeligt spisekøkken, et lille bryggers baggang med naturgasfyr og adgang til kontoret/værelse.

Her er carport og udhuse samt en hyggelig og charmerende have med terrasser rundt ejendommen, hvor solen altid skinner på dig.

VLBELIGGENDE OG CHARMERENDE BOLIG I GOD INDFLYTNINGSKLAR STAND.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.