Valmuevej 9, 5700 Svendborg

FORNEM UDSIGT OVER SVENDBORGSUND, PÅ SOLSIDEN AF VEJEN, 232 M2 BOLIG OG 118 M2 RIGTIG FIN KÆLDER

Højt hævet over sundet og med allerbedste udsigt, er denne rummelige og indflytningsklare villa attraktivt beliggende, i et lukket vænge uden gennemgående trafik. Ungerne er flyttet fra reden og ejendommen venter på en børnefamile, som vil bo i rolige omgivelser i nærheden af vandet, 5 min. cykelafstand fra skole, idrætsfac., dagligvareindkøb, lystbådehavnen, bager og slagtermester. - Kort og godt, hvor alle dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet..

I stueplans 177 m2 er der fornem udsigt fra alle opholdsrum, vinduerne er skiftet til træ-alu, væggene er vandskurede, gulvene af Merbau mahogniparket og alt fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.
Planløsningen siger flot og præsentabel hall med klinkegulve og nedgang til den rigtig gode kælder, voksenafdeling som er nyrenoveret i 2009 med dejligt soveværelse, walk inn closet, et smukt og rummeligt badeværelse med bruseniche. Her er gæstetoilet, bryggers/baggang med direkte udg. til garagen, pænt spisekøkken, spisestue med udgang til terrasse og en ca. 50 m2 stor stue med brændeovn og fornemmeste udsigt over sundet.

Kælderen andrager 173 m2, hvor 55 m2 er godkendt til bolig og er en super teenageafdeling. Her er velholdt badeværelse med bruseniche, to rigtig gode værelser med udgang til terrasse/haven, gildesal med bar-arrangement og udgang til terrasse. Herudover er der to rigtig gode "værelser", stort vaskerum, viktualierum og depot/fyrrum m. naturgasfyr.- En super sund og "ærlig" kælder, som ikke er opdateret, men fremtræder i god vedligeholdelsesmæssig stand.

Her er to garager, udhus og en overkommelig have, så fritiden kan nydes på terrassen, hvor man er på første parket til trafikken på sundet, hvor veteranfærgen Helge og Ø-færgerne har sin daglige gang, de mange sejlskibe, motorbåde etc., et scenarie, som aldrig er ens og er medicin for sjælen.

Her skal du bo på en stille og rolig vej, hvor ungerne leger på vejen og cykler for første gang. Ejendommen ligger kun 5. min. cykelafstand fra "matriklen", hvor fantastiske forhold omkring skolen, idrætsfac. med kunstgræsbaner, boldklub med nyt klubhus idrætshal og tennisbaner i verdensklasse er beliggende.Motorvejen starter kun 5. min. kørsel væk, du er i Svendborg C på små 10 min., skov og strand tager 10. min. på cyklen. Så fritiden skal ikke bruges på at transportere ungerne, for alt ligger lige om rundt hjørnet..

EN PRAGTFULD OG ATTRAKTIVT BELIGGENDE EJENDOM FOR FAMILIEN, SOM ØNSKER PLADS OG ALBUERUM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.