Violvænget 6, Thurø, 5700 Svendborg

VI SKAL HAVE SOLGT NU - SMUK VILLA PÅ SKØNNE THURØ

MODERNISTISK VILLA PÅ STILLE VEJ, MED KORT GÅAFSTAND TIL LYSTBÅDEHAVNEN

På en stille villavej, kun 5. min gåtur fra området omkring Thurø Sejlklub, hvor det oser af miljø og stemning, ligger denne smukke villa og venter på dig. Dig, som gerne vil opleve stemningen omkring de smukke gamle fiskerhytter og suttetræet, sejlklubbens nye smukke klubhus og oppe på toppen det gamle klubhus, hvor der fra terrassen er den smukkeste udsigt over sejlklubbens område, vandet, Kidholm og Grasten på den anden side af Thurø Bund. - Der findes ganske enkelt ikke, et smukkere sted på denne jord.

Ejendommen indeholder opholdsstue m. udgang til eftermiddagssol terrasse,åben forbindelse til funktionelt køkken, to, børneværelser, stort teenageværelse (tidl. 2. vær), entre/fordelergang, badeværele m. brus og bryggersrum m. naturgasinst. - Overalt i denne del af ejendommen er der bøgeparketgulve og listelofter. Fra stuen er der dobbelte franske døre til I tilbygning fra 2008, indeholdende fjernsynsstue m. udgang til aftensol terrasse m. klinkegulv og gulvvarme samt soveværelse.

Herudover er der garage/udhuse opført i samme modernistiske stil som boligen, en dejlig velanlagt og hyggelig have med drivhus og mange solterrasser etc.

Ejendommen ligger kun få min. cykelafstand fra skole, velfungerende boldklub, idrætshal, Øens populære bagermester og dagligvareindkøb. Et kvarter på cyklen og du befinder dig på Øens badestrand, Thurø skove og naturoplevelser ved Revet. Det tager også kun 15. min at cykle ind til Centrum af Svendborg og dette af et stisystem, som løber hele vejen langs vandet og i meget smukke omgivelser.

EN EJENDOM SOM VIL VÆRE IDEEL FOR SÅVEL DET YNGRE, SOM DET MODNE PUBLIKUM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.