Ryttervej 3, Vestre bydel., 5700 Svendborg

120 M2 I ET PLAN - HVIS DU VIL KØBE ER SÆLGER KLAR TIL FORHANDLING - SMUK EJENDOM, HVOR DE STORE TING ER LAVET..

"RYTTERHUS" - ARKITEKTONISK SMUK EJENDOM, SOM ER RENOVERET OG HVOR DE STORE TING ER LAVET

En smuk og bynær ejendom, som de senere år er delvis renoveret og hvor boligarealet kan udvides på 1. salen. Siden 2016 er følgende bla. lavet - Nyt badeværelse og køkken, Nye radiatorer og rørføring, delvis nye vinduer, loft-/og hulmursisolering, ny eltavle og stikkontakter, i 2010 taget blev lagt om og nyt undertag etableret etc. etc.

Planløsningen siger rummelig stue med pejs m indsats, spisekøkken, entre/fordelergang m. udg. til vestvendt terrasse. 3. trin oppe er der badeværelse m. bruseniche, soveværelse, værelse og walk-inn/værelse. Her er nedgang til kælder indeholdende flere disp. rum, vaskerum og integreret garage. -

Tagetagen er uudnyttet og klar til indretning, så her er alle muligheder for at udvide boligarealet i takt med at familien bliver større eller behovet indfinder sig.

Her er endvidere integreret garage, som nok vil blive værkstedet, cykelparkeringen etc og en 1001 m2 stor naturgrund, hvor der er god plads til at etablere den nye garage/carport.

Du er under 5. min. cykelafstand fra skole og børnehaver, det populære idrætsmekka omkring SG-Centeret hvor stort set alle sportsgrene kan udøves. Her er også badeland, tennisanlæg ude og inde, SFB's fordboldanlæg mv. og 2. min efter bilen forlader indkørslen, kan du være på motorvejen, hvis du jobber i Odense. Svendeborgs smukke golfbane ligger lige om "hjørnet" og du er kun 5. min. kørsel fra, at gå en runde efter aftensmaden!!

EN SMUK EJENDOM, HVOR DER ER PLADS TIL UDVIDELSE AF BOLIGEN I TAKT MED FAMILIENS BEHOV

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.