Åbyskovvej 42, Åbyskov, 5881 Skårup Fyn

ET HYGGELIGT HUS PÅ ENFANTASTISK GRUND, SOM SKAL OPLEVES.

PRAGTFULD STOR NATURGRUND OG EN SMUK EJENDOM, HVOR DER SKAL LAVES LIDT AF HVERT

Få hundrede meter fra vandet ligger dette hyggelige hus, på en helt fantastisk grund med masser af frugttræer, buske, lege/hygge/gemmesteder, som har været et paradis for ungerne, som for længst er flyttet hjemmefra og hvor sælger ikke længere har kræfterne til at holde ejendommen. Man kan flytte ind og tage en ombygning hen ad vejen. Der kunne være dem som vil rive huset ned, bygge nyt og få udsigt til vandet mod Thurø på denn idylliske grund, hvor det oser af hygge og liv!!

Det hyggelige hus indeholder et spisekøkken, sove- /og 2. børneværelser, badeværelse og en hyggelig stue med udgang til terrasse samt den prgtfulde have. Her er også bryggers-/baggang, carport.

Her er en smuk indkørsel til ejendommen og bag ejendommen findes en helt fantastisk have, som både er parklignende, vild og med sine mange frugttræer, nøddehegn mv et eldora af en legeplads for ungerne, fugle, faaner og indimellem også rådyrene.

Her er 10 km ind til Svendborg C, 6-8 min kørsel til Skårup med skole, dagligvareindkøb, sportsfac. mv. og så kan du hurtigt sidde i kajakken eller tage en dukkert i bølgen blå 300 m fra ejendommen.

EN CHARMERENDE EJENDOM PÅ EN PRAGTFULD GRUND, HVOR DER SKAL RENOVERES, MEN HVOR DU KUN BETALER FOR "GRUNDEN"

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.