Wandallsparken 35, 5700 Svendborg

GENNEMFØRT RENOVERET VILLA I SÆRDELES ATTRAKTIVT KVARTER

På en stor pragtfuld grund i det eftertragtede Kogtved-område, hvor sportsmekkaet omkring SG-Centret er indenfor kort gåafstand, ligger denne helt igennem indflytningsklare 1. plans villa og venter på familien, som drømmer om store værelser til ungerne, en bolig hvor vinduerne, køkken og badeværelset er skiftet og hvor familielivet kan leves få min. gang fra skovområde, dagligvareindkøb, Svendborg Sund og uddannelsesinst. mv. - Ja, alt ligger praktisk talt lige rundt om hjørnet.

Boligens planløsning er helt uden spildplads og indeholder dejligt lyst køkken/alrum, soveværelse, to store teenageværelser og et dejligt badeværelse m. bruseniche. Herudover er der en rummelig opholdsstue med udgang til syd-/vestvendt terrasse m. elbetjent markise. Endvidere er der præsentabel entre m. skabsplads.

Udover boligens registrerede 110 m2 er der en anneksbygning nærmest i boligstandard, som anvendes til bryggers/vaske/depotrum, men som kunne have været et extra teenageværelse etc.

Her er carport, et dejligt stort isoleret værksted og en stor velanlagt have med drivhus, højbede og frugttræer. - En have som er pragtfuld hele året rundt og skal opleves.

SÆRDELES ATTRAKTIV BELIGGENHED I LUKKET VÆNGE MED GODE NABOER OG HVOR ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER ER TÆT PÅ

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.