Stenten 7, 5700 Svendborg

SOLGT TIL PRISEN EFTER 7 DAGE I HANDLEN!!

VI ER BEDST BELIGGENDE PÅ VEJEN OG SÅ KOSTER VI KUN DET "HALVE"!!

Her skal laves rigtig meget for at få denne bolig opdateret, men med den allerbedste beliggenhed på solsiden af vejen, helt væk fra trafikken, udbydes denne ejendom til under det halve af hvad ejendomme koster her på vejen. Her er chancen for at sætte sit eget præg med hensyn til indretning og materialevalget, fordi der er plads i prisen til at bygge hekt nyt i et lukket trafiksikkert vænge, 2. min gang fra skolen, idrætsfaciliteter etc. på vores skønne Ø med Svendborgs bedste bager og dagligvareindkøb hos Kim & Lene i Spar.- Du bestemmer selv hvor meget du vil renovere for og dermed din fremtidige husleje.

Her er tale om et velbeliggende håndværkertilbud, hvor alt skal renoveres og man skal være klar på at iklæde sig arbejdstøjet eller bestille håndværkerne udefra, hvilket der er tageet højde for i prisfastsættelsen.

Planløsningen siger rummelig stue, lille funktionelt køkken, stort kombineret badeværelse/vaskerum med bruseniche og terrazzogulv. Herudover er der soveværelse med bøgeparketgulv, stort værelse/hyggestue (tidl. 2. børneværelser) og et børneværelse. Overalt i ejendommener der lofter til kip.

Her er carport og et stort udhus/værksted samt en dejlig lukket have, med sydvestvendte terrasser og en gammel have med frugttræer.

Alle dagligdagens gøremål ligger lige om hjørnet og kun 5. min gåafstand fra ejendommen ligger den hyggelige Snævringen jollehavn. Her er også en velbesøgt lille badestrand, som er meget benyttet af småbørnsfamilier, hvor man tager aftensmaden efter en dukkert, når dagens dont er overstået.
Du skal på cyklen i ca 10 min. for at komme i skoven og Øens populære badestrand i Smørmosen.

EN VIRKELIG DEJLIG BELIGGENHED MIDT PÅ ØEN OG MED BEDSTE BELIGGENHED FOR ENDEN AF EN LUKKET VEJ.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.