Grev Schacks Vej 41, 5700 Svendborg

VELBELIGGENDE OG SÆRDELES GOD STAND FRA KÆLDER TIL KVIST - E-MRK C

PRAGTEJENDOM I BØRNEVENLIGT VÆNGE, SOM ER NABO TIL ROTTEFÆLDESKOVEN

Sjælden velholdt ejendom, som er gennemrenoveret fra kælder til kvist og hvor der ikke er sprunget over gærdet nogen steder, så denne ejendom både fremstår i særdeles god stand og med et energimærke helt i top. Kælderen er udgravet, isoleret og med gulvvarme på nær et enkelt rum, som var lavet før sælger overtog. Der er drænet rundt ejendommen, som er isoleret udvendigt. Tag og vinduer er skiftet - Ja, hele ejendommen indvendigt er gennemrenoveret og med en rigtig god stil hele vejen "rundt". Beliggenheden i bunden af et lukket trafiksikkert vænge, hvor ungerne leger på vejen, placeringen ud til skoven, hvor du bla. ser egernet lege i haven, flagspætten som besøger foderbrættet og masser af fugleliv, som alene er et smukt syn at følge fra terrassen, gør denne ejendom værd at opleve.

Stueplanet fordeler sig på hyggelige spise-/opholdsstuer m. flotte plankegulve, højt til loftet og udgang til den overdækkede terrasse m. nedgang til haven. I stueplan desuden kontor/hyggestue etc. funktionelt køkken m. adg. til spisekammer.

Her er entre med trappe til 1. sal indeholdende 2. soveværelser, et børneværelse og et lille men lækkert badeværelse med bruseniche samt et vidunderligt repos med smukkeste udsigt over haven og skoven. - Hele 1. salen fremstår nyistandsat med flotte plankegulve og et skønt lysindfald.

Kælder er i sjælden god stand og nærmest i boligstandard overalt med klinkegulve. Her er indrettet "teenageværelse", stort arbejds-/hobbyrum, dejligt bryggersrum, viktualierum og badeværelse med karbad og bruseniche. - Badeværelset er det eneste rum uden gulvvarme.

Herudover er der carport, udhus, charmerende drivhus, redskabsrum, en ganske vidunderlig have (giftfri) med masser af solkroge, som er et besøg værd og hvor man sagtens kan tilbringe timer, alene for at iagttage fuglelivet, når det nye kuld er udruget i fuglekassen og skal på deres første "rejse" eller når egernet leger i hasselnøddebusken.

Her er få min. gåafstand til daginstitution, skolen/dagligvareindkøb/centrum af Svendborg/havnen/byens badestrand er indenfor kort cykelafstand - Ja, alt ligger nærmst lige rundt om hjørnet i disse smukke og rolige omgivelser, hvor der er godt sammenhold på vejen.

DEN IDEELLE EJENDOM FOR BØRNEFAMILIEN (5.VÆRELSER), SOM ER VELBELIGGENDE OG SÅ I FANTASTISK GOD VEDLIGEHOLDELSESMÆSSIG STAND - FLOT TILSTANDSRAPPORT OG ENERGIMÆRKE C

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.