Kirkevej 1, 5892 Gudbjerg Sydfyn

FLOT EJENDOM OG TIDL. TØMRERVÆRKSTED MED MANGE MULIGHEDER

FLOT EJENDOM OG TIDL. TØMRERVÆRKSTED MED MANGE MULIGHEDER

Centralt i hyggeligt landsbymiljø med skole, daginstitution og DagligBrugs, ligger denne flotte ejendom, hvor bla. et helt nyt køkken/alrum blev etableret i 2015 da flere rum blev lagt sammen. Køkken/alrummet er udgravet/isoleret og med gulvvarme under de flotte gulvklinker og er i åben forbindelse med stuen, hvor der er brændeovn, et smukt parketgulv og dobbelt terrassedør til den store sydvestvendte terrasse etc.

I stueplan er der desuden entre og meget stort bryggersrum m. klinkegulv m. gulvvarme. Her er udgang til det tidligere tømrerværksted, som er isoleret og står klar til udvidelse af boligarealet, men også er et pragtfuldt rum til pladskrævende aktiviteter. Fra rummet er der adg. stueplans alrum og gæstetoilet samt adg. til stort kombineret fyr-/værksted-/depotrum, hvor et kombineret pille-/brændefyr står for opvarmningen og billig varme.

1. sal er indrettet med dejligt stort og hyggeligt soveværelse, møblerbar repos, 3 børneværelser og et dejligt badeværelse med stor bruseniche.

Grunden byder på gode parkeringsforhold, carport, muret hønsehus, hvor de 3 beboere kan medfølge i handlen, en velanlagt have med højbede, frugttræer, en stor og smukt anlagt terrasse, som er orienteret mod eftermiddags-/og aftenssolen.

Ejendommen ligger så der er ca. i kvarters kørsel til henholdsvis Svendborg og Nyborg, 5. min. kørsel til håndbold i topklasse, når de gule fra GOG spiller i Gudme, Odense er 30 min. kørsel borte og jobber du i staden, så er du på jobbet halvanden time efter du forlader indkørslen.

EN SPÆNDENDE EJENDOM MED MULIGHEDER OG HVOR DU VIRKELIG FÅR NOGET FOR PENGENE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.