St Byhavevej 38, 5700 Svendborg

SÆRDELES VEHOLDT 25 ÅR "GAMMEL" 1. PLAN VILLA M. STOR MURET GARAGE

Helt uden spildplads og med en populær indretning, hvor alt fremtræder i indflytningsklar stand, hvor naturgasfyret er skiftet i 2014 og senest er køkkenet renoveret i 2017. Her er under 5. min cykelafstand fra dagligvareindkøb, områdets bagermester og hvor også skole samt sportsplads er indenfor kort cykelafstand.

Planløsningen siger dejligt stort køkken/alrum, hvor de to store teenageværelser vender ud til og hvor der også er udgang til terrassen. Her er åben forbindelse til den dejlige opholdsstue med plankeguve, entre med adgang til dejligt badeværelse med bruseniche, soveværelse og så er der bryggers baggang. - Overalt i boligen er der klinke eller plankegulve med gulvvarme.

Herudover er der en skøn muret garage, som er opført med valmet tag ligesom hovedhuset. Garagen indeholder "grav" for hobbymekanikeren og værksted/udhuset er en integreret del af garagen. Haven er velanlagt, så den kræver mindst mulig vedligeholdelse.

Du er 10 min cykelafstand fra Centrum, havnen, Christiansminde skoven, byens badestrand og jobber du udenfor byen, er du på motorvejen 7-8 min kørsel efter du har forladt indkørslen.

EN SKØN "NYERE" EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR DET MODNE PAR, HVOR NUVÆRENDE BOLIG ER BLEVET FOR STOR OG TRAPPERNE FOR MANGE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.