Hasselvænget 27, 5771 Stenstrup

KVALITETSVILLA SOM ER OPFØRT I 2005 I ET LUKKET VÆNGE OG UD TIL ÅBNE MARKER

Tæt på alle dagligdagens fornødenheder, hvor skole/sportsplads/idrætshal og tennisbaner er indenfor 5-8 min. gåafstand, ligger denne flotte villa, med tilhørende smuk dobbeltcarport og isoleret udhus. Dagligvareindkøb, bager-/og slagtermester er indenfor 5. min. cykelafstand, så alt ligger lige om hjørnet af denne smukke ejendom. Ejendommen er født med naturgas, men har fået installeret fjernvarme af sælger, som har opført ejendommen.

Planløsningen viser en bolig helt uden spildplads og med en populær indretning for børnefamilien. Centeret i huset er det skønne køkken/alrum med klinkegulv, hvorfra der er adgang til alle værelser og udgang til delvis overdækket aftenterrasse. Her er dejligt soveværelse, med walk inn closet og adgang til forældrebadeværelset, to store teenageværelser og imellem disse et dejligt badeværelse med bruseniche. Der er franske døre mellem alrum og stuen, som vender ud mod og har en dejlig udsigt over markerne. I indgangsrum (eneste indgang) er der adgang til bryggersrum med vaskefac..

Overalt i ejendommen er der klinke-/og askeparketgulve (børneværelser laminat) med varme, trælofter og der vandskurede vægge i denne flotte villa.

Herudover er der den flotte dobbelte carport med stort isoleret og integreret udhus-/værkstedsrum. Endvidere er der udhus og også "Det lille hus på prærien", hvor haveredskaberne holder til!!

Der er få min kørsel til motorvejen, hvis du jobber i Odense og Svendborg når du efter 10. min. kørsel.

EN RIGTIG DEJLIG VILLA, SOM BØR OPLEVES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.