Bjørnøvej 61, 5700 Svendborg

LUKKET POULÆRT KVARTER NÆR ROTTEFÆLDESKOVEN OG MED KORT AFSTAND TIL CENTRUM.

I et dejligt lukket kvarter med trafiksikkert stisystem til skole og sportsfac. samt kort gåafstand til Rottefældeskoven er denne indflytningsklare ejendom beliggende, hvor køkken, badeværelse og naturgasfyret etc. etc. er skiftet indenfor de sidste par år, af en sælger som har været de eneste ejere af ejendommen. Her er tale om en en-ejerbolig, hvor man har været meget glade for at bo i kvarteret og derfor ikke flytter så langt, men bare til en mindre bolig få min gang herfra. Få min. gang fra ejendommen ligger også Rottefældeskoven, hvor gåturen med vovsen eller en løbetur i smukke omgivelser får dagens strabadser lidt på afstand..

Planløsningen sider dejlig stor entre, nyere køkken med spiseplads, vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til havestue. Her er to gode børneværelser, soveværelse, dejligt badeværelse med bruseniche og rummeligt bryggers/baggang med naturgasfyr. - Her er trælofter og parketgulve overalt i ejendommen.

Her er endvidere stor garage/værkstedsbygning og en dejlig lukket have.

Alle dagligdagens fornødenheder finder indenfor max 10. min cykelafstand - skolen, sportsfac., byens badestrand i Christiansminde, Centrum etc. Rottefældeskoven, daligvareindkøb mv ligger lige om hjørnet og hører du til dem som jobber udenfro byen, så er du på motorvejen 5-8 min, efter bilen har forladt garagen.

ET MEGET POPULÆRT KVARTER TÆT PÅ ALT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.