Slotsvængevej 16, 5700 Svendborg

ET PRAGTFULDT STED FOR FAMILIEN, SOM VIL UDLEVE DRØMMEN OM AT BO PÅ LANDET MIDT I BYEN - SKØNNERE PLET PÅ LANDKORTET FINDES VIST IKKE!!

TIDLIGERE ÅMANDS GARTNERI - I DAG EN OASE MIDT I BYEN, SOM SKAL OPLEVES

Tilbage i 1100 tallet hed "naboen" Valdemar den Store, da han regerede på Ørkildborgen og i dag er naboerne af et andet gemyt, bestående af børnehaven Børnebyøster, Haveforeningen Ørkild, og resterne af Ørkild, som samlet er et rekreativt og helt unikt område, hvor denne ejendom, som en oase er beliggende midt i det hele. Her er det tidligere Amands Gartneri og Planteskole beliggende på en 6442 m2 stor pragtfuld grund, med lille sø, masser af frugttræer og et fantastisk sted hvis man vil nyde naturen, have gode værkstedmuligheder og være tæt på alle dagligdagens fornødenheder.

Bindingsværksidyllen er gennemrenoveret helt fra bunden i midten af firserne, hvor hele boligen er udgravet og isoleret. Det meste af bindingsværket er skiftet og en helt ny bolig er etableret i den "gamle skal". Senest er taget skiftet og nyt luft til varmeanlæg installeret, så alt idag fremtræder som en moderne bolig, renoveret med respekt for den gamle ejendom.

Planløsningen siger dejligt stort bryggers, soveværelse m. udgang til terrassen og dejligt flisebadeværelse m. bruseniche. Centralt i huset ligger det skønne store køkken/alrum med gulvvarme, brændovn, trappe til 1. sal og udgang til sydvestvendt terrasse. Fra alrummet er der er åben forbindelse til rummelig opholdsstue med kontor"hjørne/et extra værelse. - Overalt i stueplan er der flotte brede plankegulve.

Fra alrum er der opgang til 1. sal indeholdende meget stort soveværelse, gavlværelse og et stort uudnyttet rum, som dog er indeholdt i boligarealet. - På 1. sal må man pårenge nogen renovering og det store uudnyttede loft giver mange anvendelsesmuligheder.

Herudover er der en 80 m2 stor garage/værkstedsbygning, hvor håndværkeren, dig som roder i gamle biler eller familien, som bare vil have albuerum ude som inde, kan udfolde sig. Her er pladsen til at være selvforsynende indenfor frugt og grønt, her er frugttræer, det smukke orangeri, hvor du kan nyde fuglelivet, ænder på besøg i den lille sø eller når du på en heldig dag, får besøg af det sorte egern. - Her er muligheden for et skønt familieliv på denne fredfuldte plet midt i byen, hvor også de rekreative områder rundt om ejendommen er en pragtfuld "legeplads", om det er ungerne som udforsker skoven, far og mor på løbetur ad det mangfoldige stisystem etc eller det, at der ikke skal bruges transporttid til skolen, idræt, indkøb etc., fordi alt ligger lige rundt om hjørnet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.