Kogtvedparken 78, Kogtved, 5700 Svendborg

SÆRDELES ATTRAKTIVT BELIGGENDE EJENDOM MED ADGANG TIL SMUKKESTE OMRÅDE NED TIL SUNDET

I en af byens mest attraktive udstykninger, som har adgang til Svendborg Sund gennem det pragtfulde grønne område ved Lille Eng, ligger denne gennemrenoverede og helt igennem indflytningsklare familievilla bla. med hele 4. soveværelser og bedste trivselsvilkår for ungerne. Vi er i kort cykelafstand fra Centrum, SG-Centeret med tennisbaner, svømmehal, idrætshal med springcenter i kongeklassen, basketklubben Rabbits og Boldklubben SFB - Så alle fritidsaktiviteter ligger indenfor 5 min. cykelafstand.

Ejendommen er opført i 1978, hvor kun de bedste materialer var gode nok og dette er fortsat i de renoveringer ejendommen har gennemgået af nuværende ejer. Planløsningen siger dejligt stort køkken alrum med udgang til terrasse på bagsiden af ejendommen, Der er åben forbindelse til en ca. 50 m2 stor opholdsstue m. brændeovn og udgang til sydvest vendt terrasse, præsentabel entre og et flot gæstetoilet. Herudover er der værelses afdeling med soveværelse med udgang til terrassen, 3. store teenage-værelser og et smukt nyere badeværelse med fritstående badekar og bruseniche. Endvidere er der bryggers/baggang.

Her er dobbelt carport, som er en integreret del af bygningnen og der er rummeligt værksted/udhus, hvor naturgas installationen er placeret. Herudover en have, som er velanlagt og ikke kræver det store vedligehold.

Den attraktive udstykning har fællesarealer ud mod det rekreative Lille Eng, hvor der går får og indimellem også kvæg. som ungerne får mulighed for at opleve tæt på civilisationen. Den grønne kile ned til vandet er et helt fantastisk område og skønneste tumleplads for ungerne, naturelskere, løbe-/eller gåturen med vovsen og hvor et hop i bølgen blå er mulig 5. min gang fra ejendommen.

EN YDERST PRÆSENTABEL VILLA, SOM ER SÆRDELES VELBELIGGENDE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.