Nyborgvej 281, 5700 Svendborg

TIDL. GARTNER-/PLANTESKOLE BOLIG PÅ EN 19.310 M2 STOR GRUND, PÅ VEJ UD AF BYEN - EN MULIGHEDERNES EJENDOM

Lige udenfor byskiltet ligger denne mulighedernes ejendom, hvor kun fantasien sætter grænsen for hvad den kan anvendes til og hvor fritidslandmanden, håndværkeren, mekanikeren eller dig som bare har store armbevægelser, når der skal ske noget udenfor. Her er en ejendom med 87 m2 stueplan, hvor der skal gøres en del og så en 87 m2 stor lejlighed på 1. sal, som som relativt hurtigt kan blive indflytningsklar. Her er reg. 249 m2 udhus/garage/drivhus-arealer af forskellig kvalitet, men virkelig en ejendom med muligheder på den pragtfulde store og bynære grund.
Stueplan har tidligere fungeret som kontoret for gartneriet. Her er ca. 20 m2 stort kontorrum , thekøkken og toiletforhold, to store værelser og entre med trappe til 1. sal.

På 1. sal finder du en pæn lejlighed med spisekøkken, stue med brændeovn og plankegulve, soveværelse, dejlig badeværelse med karbad og bruseniche.
Du kan nærmest flytte direkte ind i på denne etage og renovere nedenunder, hvor alternativet kunne være at indrette yderligere en lejlighed.

Herudover er der udhuse, værksteder og garager hvor der er plads at boltre sig på. At boltre sig, er der bestemt også mulighed for på den store grund med mange frugttræer, buske, vildnis for fasaner, harer og rådyr. - En grundstørrelse, man sjældent finder så tæt på "civilisationen".

Vi ligger med kort afstand til skole, daginst., Stjernens boldbaner og dagligvareindkøb, men i landlige omgivelser og med muligheder, som sjældent findes så tæt på, hvor alle dagligdagens fornødenheder findes.

HER ER ALLE MULIGHEDERNE OG DU BESTEMMER, HVAD DER SKAL FOREGÅ

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.