Græskæmnervej 15, 5700 Svendborg

STILLE VILLAVEJ MED KORT GÅAFSTAND TIL SKOV OG BYENS BADESTRAND

VEBELIGGENDE EJENDOM I CHRISITANSMINDE-KVARTERET

På en attraktiv adresse i særdeles eftertragtet kvarter, er denne helt igennem indflytningsklare ejendom beliggende ovenfor "Ottes Hul", hvor Stjernen Boldklub i gamle dage huserede. I dag spilles der krolf og er en grøn oase i området, hvor der kan spilles bold, rundbold eller stedet hvor dragen sendes i luften. Fra ejendommen er der 2. min gang til skolen, ca. 5. min gang til skov og byens badestrand i Christiansminde. Det tager 5. min på cyklen at hente morgenbrødet og når dagligvarerne skal hentes. - Her er stille og roligt og alt ligger lige rundt om hjørnet.

Et dejligt stort bryggers/ baggang med adg, til depotrum hvor naturgasfyret er placeret. Her er dejligt funktionelt køkken med åben forbindelse til ca. 40 m2 stor og dejlig lys opholdsstue med træpilleovn, udg. til morgen/eftermiddagsterrasse og også terrasseudgang mod vest. Endvidere soveværelse og entre fordelergang med adgang til pænt badeværelse m. bruseniche, 2 store værelser, hvoraf det ene er et stort teenageværelse, som tidl. var 2. børneværelser.

Her er muret garage m. adg. til udhus fra bagsiden af ejendommen, cykelskur/udhusbygning og en aldeles dejlig have med solterrasser rundt ejendommen.

EN STILLE OG ROLIGT BELIGGENDE EJENDOM, HVOR ALT LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.