Skattergade 7A, 1., 5700 Svendborg

SUPER CHARMERENDE EJERLEJLIGHED I HJERTET AF SVENDBORG - DELEVENLIG

I Svendborgs latinerkvarter, finder du denne skønne og yderst charmerende 1. sals lejlighed, som med synlige loftsbjælker og flotte plankegulve giver et pust af historiens vingesus, samtidig med at lejligheden fremtræder opdateret og lige til at flytte ind i. Den centrale beliggenhed betyder vi kun er ganske få meter fra Svendborgs hyggelige, gågadenet med talrige cafeer, restauranter, butikker, indkøb, bager etc. etc. Alle dagligdagens fornødenheder og Svendborgs mange oplevelsestilbud ligger lige om hjørnet.

Fra Skattergade bevæger du dig ind gennem porten til det hyggelige fælles gårdmiljø, hvor der medfølger parkeringsplads til lejligheden. Herfra går turen op ad den udvendige trappe, som øverst er udvidet med en dejlig terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag med hygge, grill etc.

Lejligheden består af hyggelig entre, med indgang til rummeligt værelse/kontor og trappe op til super godt loftsrum (ej reg.), som er flot istandsat og som giver lejligheden en ekstra dimension med sine mange anvendelsesmuligheder. Fra entreen går du ind i pænt køkken i åben forbindelse til stue, som emmer af hygge. Herfra er der videre adgang til dejligt soveværelse og nydeligt badeværelse med brus.

Med sine 2 værelser + stue vil boligen tiltale både den enlige, studerende som delelejlighed, startbolig for det unge par, det modne par eller den enlige med et barn m.fl.

Ejerforeningen består af denne lejlighed og stuelejligheden. Vand og varme er indeholdt i fællesudgifterne.

EN LEJLIGHED SOM SKAL OPLEVES - BOOK EN FREMVISNING ALLEREDE I DAG.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.