Mosetoften 1, 5700 Svendborg

GENBO TIL CHRISTINEDALSSKOVEN OG KORT AFSTAND TIL SVENDBORG SUND

Med en pragtfuld beliggenhed i attraktive Kogtved, er denne yderst regulære 1. plan villa beliggende, med skoven på den anden side af vejen og en smuk gåtur starter nærmest fra havelågen, gennem skoven ned til Svendborg Sund. Her er kort gåafstand til dagligvareindkøb i Spar og Centrum af byen tager 5. min på cyklen. Taget, køkkenet og badeværelset er skiftet og her er pæne parketgulve i stue og værelser i denne ejendom, som kan overtages hurtigt.

Planløsningen siger dejlig vinkelopholdsstue med brændeovn og terrasseudgang mod syd og vest, soveværelse med skabe, stort teenageværelse (tidl. 2. børneværelser), lyst og pænt flisebadeværelse med gulvvarme, pænt køkken med spiseplads og bryggers/baggang med fjernvarmeinst. - En helt igennem indflytningsklar ejendom, som bare venter på dig.

Herudover er der velanlagt haveanlæg med gårdhavemiljø mod vest, isoleret udhus, som har været anvendt til gæsteanneks, garage og udhus samt en indkørsel med gode parkeringsforhold, når der er gæster på besøg.

Det populære kogtvedområde med dets nærhed til skov og vand, byder også på kort afstand til SG-Centret med et hav af idrætstilbud. Så uanset om det er tennis, fodbold, håndbold, basket eller svømning mv. du dyrker, så er din idræt kun ca. 5. min cykeltur borte. Når vovsen eller løbeskoene skal luftes, så får du ikke et smukkere sted at starte end på den anden side af vejen.

EN ATTRAKTIV BELIGGENHED FOR SÅVEL DET UNGE SOM DET MODNE PUBLIKUM

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.