Strandhuse 93, 5700 Svendborg

STRANDHUSE - OPDATERET EJENDOM BL.A MED DOBBELT CARPORT, GARAGE OG ISOLERET VÆRKSTED

Ejendommen er opført i år 1900, men er siden sælgers overtagelse i 1999 om-/og tilbygget, så der nærmest er tale om et "nyt" hus, idet alt "indmaden" blev revet ud. Der blev udgravet/isoleret /lavet radonspærre og gulvvarme i hele ejendommen, nye inder-/ og skillevægge opmuret, tag, døre og vinduer mv., så grundlæggende et "nyt" hus med en populær planløsning og i et fantastisk område, hvor der er "bagudgang" til den smukke natur ved Lille Eng, som slutter ved en lille sandstrand ud til Svendborg Sund.

Boligindretningen andrager dejligt stort køkken/alrum, rummelig opholdsstue med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Her er dejligt stort bryggersrum med mange skabe og fjernvarmeinst., rummeligt badeværelse med bruseniche, stort soveværelse. Her er fordelergang med udgang til sydvendt terrasse/haven, aktivitetsrum med mange skabe og i tilbygningen fra 08 to store lyse teenageværelser, - Overalt i ejendommen er der vandskurede vægge klinke-/og plankegulve med gulvvarme.

Her er en sjældent set garage-/udhusbygning indeholdende et dejligt isoleret værksted, dobbelt carport og en garage m. plads til "sommerbilen". Herudover er der brænde-/cykelskur og et overkommeligt haveanlæg.

Her er kun få minutters gang til vandet gennem det smukke naturområde ved lille eng, som skal opleves og er en pragtfuld tumleplads for ungerne, stedet hvor løbeturen foregår eller når vovsen skal luftes efter aftensmaden.. Her er få min. gang til dagligvareindkøb, 5. min cykelafstand til sportsmekkaet ved SC-Centret, hvor nærmest alle idrætstilbud er mulige tæt på¨hjemmet.

EN RIGTIG DEJLIG EJENDOM I ET MEGET ATTRAKTIVT KVARTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.