Hvidkløvervej 46, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR ENDE-RÆKKEVILLA MED STOR UDESTUE, I POPULÆRT OMRÅDE

Helt igennem indflytningsklar ende-rækkevilla, som løbende er blevet opdateret af sælger og som den eneste ejendom på vejen, har fået tilføjet en dejlig stor udestue på hele 18 m2. Flot køkken, som er skiftet i 2017, her er lækre klinkegulve i bryggers/entre og køkken i stueplan og toilet med gulvvarme. I den hyggelige stue har sælger, som er tømrer, i 2011 lagt kvalitets plankegulv. Her er naturgasfyr fra 2011, med lavt varmeforbrug ca.7.600 årligt. Udendørs findes dejlig vestvendt, flisebelagt læ-terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes i fulde drag. Haven er overkommelig og med 2 gode udhuse til opbevaring, værktøj etc. (5 m2 udhus er reg. på BBR).

Der er kort afstand til naturoplevelser, gå-/løbeture i "Tyveskoven" og kort afstand til "Troldeskoven" ligeså. Tillige er ejendommen bynært beliggende, så dagligvareindkøb er indenfor 5 min cykelafstand. Legeplads til ungerne er lige om hjørnet.

Stueplan: Pænt bryggers med plads til tørretumbler og vaskemaskine, flot køkken, toilet med gulvvarme og stor stue med udgang til udestue med termotag, som selv på kolde vinterdage er næsten frostfri. Endvidere udgang til vestvendt terrasse.
1. salen indeholder velholdt badeværelse med brus (vinylgulv), gang og 2 værelser, hvoraf det ene nemt kan opdeles i 2, hvis der skulle være behov for det. I gang og på værelser har sælger lagt pænt laminatgulv. Herudover er der loftsrum med god plads til opbevaring.
En ejendom der er lige til at flytte ind i og rigtigt pænt overalt.

EN DEJLIG BOLIG I ET ATTRAKTIVT KVARTER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.