Børges Alle 2, Rantzausminde, 5700 Svendborg

Fantastisk udsigt fra denne villa i Rantzausminde, hvor man udover boligarealet, finder indbygget udestue på 27 m2 i høj kvalitet samt42m2 særdeles anvendelig kælder mv..

Med en ganske smuk udsigt til Svendborg Sund, er denne yderst regulære ejendom attraktivt beliggende i Rantzausminde - Tæt på vandet, dagligvareindkøb, skole og idrætsfac. samt lystbådehavnen. Et boligareal på 91 m2 lyder ikke af meget, men når man tæller en 27 m2 stor helårshavestue, en 42 m2 stor ”boligkælder” bl.a. med to værelser, med i boligen, så er her endda plads til børnefamilien. En ejendom som skal ses, for den rette bedømmelse.

Villaen har en godt beliggende på den 923 m2 grund. Haven er sydvendt og anlagt primært med græs og bede der er nemme at vedligeholde.

Villaen er indrettet med entre/fordeler gang hvorfra man kan gå direkte i god og rummelig stue + 27 m2 skøn indbygget udestue i høj kvalitet med udsigt over sundet. Der vil kunne sættes skillevæg op i stuen så man har endnu et værelse. I stueplan er der endvidere, soveværelse med skabsplads, badeværelse med brus samt køkken med spiseplads hvorfra der er udsigt over vandet.~

Fra køkkenet kan man gå direkte ud i garage, som kan bruges som hobbyrum, opbevaring af kajakkerne, mountainbiken eller lignende. Fra garagen er der trappe til kælder med 2 gode "værelser" (ej boligreg.) og et opbevaringsrum.

Et hus for familien der ønsker at være tæt på naturen, med kort afstand til det pulserende byliv i Svendborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.