Græskæmnervej 7, 5700 Svendborg

SUPERB BELIGGENHED, KØKKEN FRA 2020 OG ET PRAGTFULDT LYSINDFALD OVERALT MV.

I DET SKØNNE CHRISTIANSMINDEKVARTER - EN SKØN LILLE EJENDOM BL.A. MED NYT KØKKEN OG PRAGTFULD LYSINDFALD OVERALT

Et ganske vidunderligt lysindfald præger denne ejendoms primære rum, som har terrasseudgang både mod syd og vest. ,nyt køkken i 2020, flotte parketgulve, tag og vinduer er skiftet.. Vi har en pragtfuld beliggenhed på en stille vej i Christiansmindeområdet, hvor skov og strand ligger i 5. min gåafstand, samt kort cykelafstand til dagligvareindkøb og Centrum af byen. - En skøn villa for det modne publikum.

Boligarealet fordeler sig på dejlig stort bryggers/baggang m. viktualierum og depotrum, hvor naturgasfyret er placeret. Det mest vidunderlige lysindfald præger køkken og stue, som er i åben forbindelse med hinanden. Her er brændeovn. loft til kip, flotte parketgulve og terrasseudgang mod syd og vest, Endvidere er der entre/fordelergang m. adg. til opr. badeværelse med badekar og terrazzogulv, soveværelse med parketgulv og stort soveværelse (tidl. 2.børnevær) med parketgulve og terrasseudgang.

Her er dejlig velanlagt haveanlæg,, hvor græsslåmaskinen klarer havearbejdet. Udhus og brændeskur. På syd og vestsiden af ejendom er der anlagt fliseterrasse, hvor der er sol fra morgen til aften!!

Det attraktive Christiansmindekvarter med kun 5. min gang til skole, skov og strand, 5. min. cykelafstand fra dagligvareindkøb, bagermester og centrum, så beliggenheden kan ikke blive meget bedre.

ET PRAGTFULDT STED FOR SENIORERNE ELLER FAMILlEN SOM VIL STARTE OP OG UDVIDE I TAKT MED AT FAMILIEN BLIVER STØRRE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.