Mosestræde 16, Thurø, 5700 Svendborg

"HÅNDVÆRKERTILBUD" MED GOD BELIGGENHED NED TIL MOSEN OG HVOR ALT LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET

"HÅNDVÆRKERTILBUD" MED GOD BELIGGENHED NED TIL MOSEN OG HVOR ALT LIGGER LIGE RUNDT OM HJØRNET

Vi skriver det er et håndværkertilbud og det er pga prisen, for du kan flytte ind i en ejendom, som har været beboet af sælger i de sidste 47 år. Beliggenheden ned til Mosen og det pragtfulde område, som gemmer sig her og hvor naboer kommer rigtigt godt ud af det med hinanden. Her er kun få min. gåafstand til skolen, en velfungerende fodboldklub og idrætshal, ligesom vore populære bagermester og Kim & Lene i SPAR ligger lige om hjørnet.

Stueplan er ganske regulær og indeholder dejlig vinkelopholdsstue med brændeovn og udgang til havestue. Her er entre med adg. til kontor/værelse, funktionelt køkken, pænt og regulært badeværelse med bruseniche samt baggang med trappe til 1. sal.

Overetagen er nok stedet hvor man vil renovere kraftigt og hvor man på samme tid får gennemført en isolering, som ikke er tidssvarende. Heroppe der der stort repos, stort kvistsoveværelse og et stort gavlsoveværelse. - Jeg forestiller mig, at den nye ejer vil rive alt ned heroppe, så der nyindrettes og den manglende isolering gøres på samme tid.

Her er garage og flere udhuse af forskellig kvalitet, men bestemt med masser af værksteds og udfoldelsesmuligheder. Her er kælder, hvor boligens oliefyr er placeret. Endvidere er der gårdhavemiljø, og haven ned mod Mosen er udlagt som nyttehave. Ejendommen har også indkørsel fra Mosen, som er et pragtfuldt grønt område lige midt på Øen, hvor der er mange frugttræer og hvor hvor ungerne har masser af udfoldelsesmuligheder,

Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet og der er kun 2. min gåtur gennem Mosen til øens børnehave, 5. min gang til vandet og 15. min dejlig cykeltur langs vandet til centrum af Svendborg.

EN EJENDOM HVOR DER ER PLADS TIL, AT DU KAN SÆTTE DIT EGET PERSONLIGE PRÆG PÅ INDRETNINGEN UDEN AT SPRÆNGE BUDGETTET

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.