Rødbyvej 42, 5700 Svendborg

SKIPPERHUSET "CHRISTIAN" HAR PRAGTFULD UDSIGT OVER DET SYDFYNSKE ØHAV OG ET SELVSTÆNDIGT GÆSTEANNEKS-/TEENAGEBOLIG

På vejen ned til lystbådehavnen og Thurø Sejlklub, ligger denne smukke ejendom og venter på sin nye ejer, som vil nyde udsigten fra 1. sal, hvor der er et fornemt kik over vandet mod Troense, Grasten og Øen Kidholm. Ejendommen var ejet af Laurits Jørgensen, som var skipper på en 3-mastet bramsejlskonnert "Christian" af Svendborg og han døbte huset samme navn. Her er hygge, flotte gamle plankegulve, kik over vandet og kun få min. gåafstand til vandet og det pragtfulde miljø omkring sejlklubben, de gamle fiskerhytter og "suttetræet" hvor thurinernes børn siger farvel til sutten.mv. - Her er miljø så det basker og fra terrassen på den gamle sejlklub, oplever du et af de allersmukkeste pletter på landkortet.

Ejendommen er velbevaret og fremtræder i indflytningsklar stand med en ca. 40 m2 stor sydvendt stue med trappe til 1. sal, brændeovn og adg. til fjernsyn-/hyggestue, som også kunne anvendes til soveværelse. Herudover er der adg. til rummeligt køkken, som har udgang til gårdhavemiljø og entreen.

På 1. sal kommer du op i et ca. 30 m2 stort kvistrum, som har et skønt lysindfald og en meget smuk udsigt over Ø-havet over mod Troense, Grasten og Kidholm, som er det ideelle arbejdsværelse/atelier mv. Herfra er der adgang til soveværelse, gavlværelse og et dejligt rummeligt badeværelse med bruseniche. -

En charmerende anneksbygning, indeholder gæste/"teenageværelse" (ej bolig reg.) m. adgang til stor sovehems og et bryggers-/depotrum med vaskefaciliteter. Her er carport med integreret udhus, en stemningsfyldt og hyggelig have med gårdhavemiljø, smukt anlagte terrasser, hvor du altid kan finde en plads i solen.

Her er få minutters gang til vandet, få min. cykelafstand fra Øens populære bagermester, dagligvareindkøb i Spar, skolen, sportsplads mv. og ca. 15. min. cykelafstand fra Svendborg C. Jobber du udenfor byen er du på motorvejen ca. 10. min. efter du har forlader ejendommen.

HYGGELIG OG RUMMELIG EJENDOM, MED FÅ MIN. GÅAFSTAND TIL DET PRAGTFULDE MILJØ OMKRING THURØ SEJLKLUB

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.