H C Ørsteds Vej 15, 5700 Svendborg

ENERGIMÆRKET ER FORBEDRET PÅ DENNE HELT IGENNEM SMUKT RENOVEREDE EJENDOM I ATTRAKTIVE VESTRE BYDEL

I den attraktive Vestre bydel og kun 2. min gang til skole og daginstitutioner, ligger denne gennemrenoverede ejendom, som de sidste 5 år er forvandlet til en pragtfuld familievilla, som udover de 157 m2 bolig, har en 79 m2 stor og dejlig "sund" kælder, to garager, hvoraf den ene er med direkte adgang til kælderen. Her er 236 m2 i rigtig god stand og en gennemgående herlig stil, hvor bl.a. hele 1. sal er ny renoveret og isoleret. Alt blev revet ud, trappen blev flyttet og der blev bygget op på ny, ligesom en svalegang blev inddraget i boligen. Her er virkelig tale om en smagfuld villa med en rigtig god beliggenhed.

Stueplan fordeler sig på rigtig pænt køkken, meget stort alrum/spisestue med brændeovn og flot trappe til 1. sal, opholdsstue med udgang til sydvest vendt terrasse/have, entre m. adg. til pænt renoveret gæstetoilet og soveværelse. Herudover er der baggang med nedgang til kælderen.

Kælderen, som er tør og sund, indeholder "gæsteværelse", nyligt renoveret badeværelse med kar og bruseniche, stort aktivitets-/tørrerum, depotrum og stort opgangsrum, som har udgang til den ene garage. En rigtig god kælder hvor både opgangsrum og tørrerum er store nok til billard/bordtennis/hobby-/alskens aktiviteter..

1. salen, som er nyindrettet og bl.a. med askeparket plankegulve overalt, har to meget store gavlsove-/teenageværelser med loft til kip, lækkert badeværelse med terrazzoklinkegulv og bruseniche, meget stor repos med plads til dobbeltsengen/hjemmekontoret mv. - 1. sal er topisoleret og er en perfekt teenageafd. for familiens store unger!!

Herudover er der en skøn have, som er syd og vest orienteret, her er den integrerede garage med adg. til husets gode kælder og bagerst i haven er der isoleret garage med grav.

Vi ligger på en stille villavej med ganske kort afstand til skole og daginst., hvor SG-Centret og alverdens idrætstilbud, dagligvareindkøb mv. er i 5. min. cykelafstand. Jobber du udenfor byen er der under 5. min kørsel til motorvejen, så alt er indenfor kort afstand og der skal ikke bruges megen tid på transport af ungerne til skole og idræt.

SIDEN ENERGIMÆRKETS UDFÆRDIGELSE ER FOR OG BAGDØR UDSKIFTET TIL TRÆ/ALU, LIGESOM DER ER EFTERISOLERET FLERE STEDER - ÅRLIGT FJERNVARMEFORBRUG CA. KR. 11.000 + TRÆBRIKETTER FOR KR. 2.000, HVOR OVER 200 M2 REELT ANVENDES TIL BOLIG. - EN EJENDOM DU SKAL SE!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.