Pasopvej 15C, 5700 Svendborg

173 ETAGEMETER - SJÆLDENT VELLYKKET RENOVERING MED RIGTIG MANGE DETALJER OG UNIKKE LØSNINGER

173 ETAGEMETER!! - SJÆLDENT VELLYKKET RENOVERING MED RIGTIG MANGE DETALJER OG UNIKKE LØSNINGER

Byejendom med 173 etagemeter, som er totalrenoveret fra kælder til kvist og hvor en tilbygning, har fuldendt en sjælden vellykket renovering, hvor der ikke er sprunget over nogen steder, når det gjalt løsninger og materialevalg. Der er gravet ud i kælderen, som er isoleret og med gulvvarme overalt, så den er helt i boligstandard og sådan er renoveringen fortsat helt op til tagryggen. - Der er så mange smukke og gennemtænkte løsninger, som skal opleves.

Stueplan på 83 m2 indeholder et pragtfuldt køkken / alrum med udgang til stort og spændende opført terrasseområde, bl.a. med udekøkken etc. I tilbygningen er en pragtfuld 32 m2 stor stue indrettet med udgang til haven og der er entre med adgang til smukt nyt gæstetoilet samt trappe til 1. sal. - Et pragtfuldt stueplan med smukke gulve, vandskurede vægge og mange smukke detaljer.

Den flotte trappe fører dig på 1. sal med 39 m2, som indeholder to rigtig gode teenageværelser, det ene med walk inn closet og det andet med sovehems. - Her er lyst og venligt, hvor alt er nyindrettet..

Kælderen på 51 m2, ligger langt over niveau og er helt i boligstandard (ej. reg. som bolig) indeholdende virkelig skønt soveværelse, et pragtfuldt badeværelse med bruseniche viktualierum, bryggersfac. og fjernvarmeinst. De flotte store gulvklinker og vandskurede vægge, pryder en meget smuk etage i boligen.

Udeområderne kræver stort set ingen haveredskaber og fritiden kan nydes på det skønne terrasseområde.Der er ganske få arbejder på den udvendige del af ejendommen, som afsluttes inden du overtager ejendommen!!

Ejendommen ligger på et lukket vænge med alle dagligdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet. Dagligvarelindkøb og skole ligger indenfor få min. gåafstand. Det tager ikke 5. min. på cyklen at nå gågadenettet og jobber du udenfor byen, er du på motorvejen få min. efter du har forladt ejendommen.

EN PRAGTFULD EJENDOM MED ET HAV AF DETALJER, SOM ER UBESKRIVELIGE OG SKAL OPLEVES.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.