Kæret 3, 5700 Svendborg

MARKANT EJENDOM OVERFOR "PORTHUSET" - TÆT PÅ SØ, SKOV OG STRANDEN I CHRISTIANSMINDE

I det meget attraktive Christiansminde-kvarter på grænsen mellem land og by, tårner denne smukke ejendom sig op og venter på en pladskrævende familie. Familien, som vil bo i smukke omgivelser i pagt med naturen og hvor man indenfor 2. min gåafstand kan gå en tur i skoven, rundt om skovsøen, befinde dig i skønne landlige omgivelser, hvor der er dyrehold. OG går du den anden vej, så har du 5 min. gang til daginstitution og boldklub, 10. gang til skolen og dagligvareindkøb samt stranden ved Christiansminde. - Du befinder dig så tæt på alle dagligsdagens fornødenheder og du skal ikke bruge din dyrebare fritid på at hente og bringe ungerne.

Ejendommen har de senere år gennemgået en større renovering hvor det flotte nye tegltag blev lagt og hvor 1. sal på samme tid blev renoveret samt efterisolering foretaget. Ca. halvdelen af stueplan blev renoveret, hvor der blev gravet ud, isoleret og de flotte plankegulve lagt samtidig med at et nyt badeværelse blev etableret. Her er stadig lidt at lave, men alt fremtræder generelt i rigtig pæn indflytningsklar stand.

Planløsningen siger stort spisekøkken, alrum/spisestue med udgang til haven, opholdsstue med brændeovn, den ca. 50 m2 store nyrenoverede stue/aktivitetsrum (flere værelser) med adgang til det store nye badeværelse. Fra denne del af ejendommen er der trappe til 1. sal. I stueplan desuden baggang med adgang til badeværelse og bryggers samt opgang til 1. sal.

På 1. sal er der dejligt stort gavlsoveværelse med loft til kip, toilet, stort teenageværelse m. udg. til balkon, pulterrum og i den anden ende af huset, endnu et stort gavlsoveværelse. - Alt på denne etage fremtræder i perfekt indflytningsklar stand.

Her er muret fritliggende udhus og i forlængelsen af huset et dejligt stort værksted samt muret garage. Her er lukket haveanlæg med fliseterrasser på begge sider af ejendommen.

EN FLOT EJENDOM I SMUKKE OMGIVELSER OG NATUROPLEVELSER TÆT PÅ, MEN OGSÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER LIGE OM HJØRNET.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.