Linkensvænge 10, 5700 Svendborg

DEJLIG FAMILIEVILLA M. STOR INTEGRERET GARAGE + 60 M2 DOBB.CARPORT, I LUKKET BØRNEVENLIGT VÆNGE OG KRYDRET MED STEVNESKOVEN I "BAGHAVEN" MV,

I et lukket vænge hvor ungerne leger på vejen, er denne delvis renoverede villa smukt beliggende, hvor Stevneskoven tårner sig op bag ejendommen og sammen med skovsøen udgør et smukt rekreativt område for børnefamilien. Indenfor de sidste 3. år er flere rum lagt sammen og et pragtfuldt køkken/alrum er etableret centralt i boligen, hvor også stuegulve og lofter blev isoleret mv., gæstetiolet blev rekonstrueret og mange vinduer blev skiftet mv., så ejendommen fremstår i indflytningsklar stand.

En præsentabel entre byder dig velkommen til en planløsningen, som siger virkelig dejligt køkken / alrum centralt i huset, som er lavet ved sammenlægning af flere rum og hvor der er udgravet, isoleret og med gulvvarme i de smukke store gulvklinker. Rummet har åben forbindelse til en dejlig lys opholdsstue, med flotte trægulve og brændeovn samt udgang til aftenterrasse. Endvidere er der bag køkkenet en baggang med adg. til fyrrum m. natrugasfyr, bryggersrum og viktualierum samt bagudgang.
Fra entreen er der adgang til dejligt nyt gæstetoilet, 3. store teenageværelser, stort soveværelse og opr. badeværelse m. karbad.

Udover fantastisk smukke omgivelser rummer denne ejendom, både værksteds/garage og carport/udhusforhold, som man sjældent finder. Her er plads til dagligdagsbilerne i den store dobbelt carport og den 28 m2 store murede garage rummer plads til sommerbilen eller et formidabelt værksteds/opbevaringsrum. Herudover er der bag carporten udhusrum og også en 30 m2. stor have-/slyngelstue m. indendørs/udendørspejs, bararr. etc.

Ejendommen ligger med under 1. min. gang til Stevneskoven, hvor gåturen med vovsen, løbeturen eller en tur på mountainbiken starter. Der er kun 5. min. cykelafstand til vandet/byens badestrand ved Christiansminde. skole, daginst., boldklub og dagligvareindkøb. Det tager 10. min hvis du vil cykle til Centrum eller i bilen til starten på motorvejen.

EN PRAGTFULD EJENDOM, SOM RUMMER DET HELE OG SOM VIL VÆRE IDEEL FOR FAMILIEN, SOM DRØMMER OM, AT HAVE ALBUERUM, BO TÆT PÅ DET HELE OG I SMUKKE OMGIVELSER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.