Assensvej 79, 5771 Stenstrup

"KONGSHØJ" - LANDSTED MED 7544 M2 STOR GRUND UD TIL ÅBNE MARKER OG MED RIGTIG GODE UDBYGNINGER MV.

"KONGSHØJ" - LANDSTED MED 7544 M2 STOR GRUND UD TIL ÅBNE MARKER OG MED RIGTIG GODE UDBYGNINGER MV.

I attraktive Kirkeby med det gode nærmiljø, hvor folk står sammen når der skal ske udvikling eller når en idrætshal skal bygges, en cykelsti skal anlægges etc., er denne rødstens landvilla med sine rigtig gode udbygninger beliggende. Ideel for håndværkeren, perlegrusmekanikeren etc. Kun få min. kørsel fra motorvejen. Her er også kort cykelafstand til dagligvareindkøb, skole og sportsplads, så vi er tæt på dagligdagens fornødenheder.

Planløsningen siger dejligt stort spisekøkken, fjernsynsstue med dobbelt glasdøre til hyggestue og også adgang til den "fine" indgang. Herudover er der rummelig spisestue og baggang med trappe til 1. sal samt nedgang til lille viktualiekælder.

Denne indeholder soveværelse med udgang til altan, stort teenageværelse, to værelser og et dejligt badeværelse med bruseniche.

Tilbage til stueplan, hvor der er dejligt stort bryggers/baggang med direkte udgang til garagen. Herfra er der adg. til fyrrum med træpillefyr og adg. til staldene hvor kun fantasien sætter grænsen for anvendelsesmuligheder, der er mange og ideelle for en håndværker, dig som arbejder i gamle biler, opbevaring af campingvogne, mulighed for mindre dyrehold, hundekendel etc etc.

Her er garage til bilen og maskinparken, hønsehus og en parklignende have ud til åbne marker. Her er plads til andet en trampolinen, her kan spilles bold, golfsvinget kan øves - ja, her er udfoldelsesmuligheder for familien, som vil dyrke udelivet og ikke så langt fra ejendommen ligger "Skovhuggeren" i Egebjerg bakker, hvor du kan lufte mountainbiken i fantastiske omgivelser.

EN IDEEL EJENDOM FOR BØRNEFAMILIEN, SOM VIL BO I LANDLIGE OMGIVELSER, MEN TÆT PÅ DET HELE - EN EJENDOM, SOM SKAL SES OG OPLEVES

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.