Bjerrebyvej 106, 5700 Svendborg

UDSIGT OVER MARKERNE TIL LUNKEBUGTEN OG SÅ EN GENNEMRENOVERET EJENDOM

Du har en smuk udsigt fra denne ejendom, som har fået taget skiftet, som også blev isoleret, vinduerne er skiftet, køkkenet er skiftet, naturgasfyret er skiftet og badeværelset er renoveret i denne indflytningsklare ejendom bl.a. med 3. soveværelser og et børneværelse. Ejendommen sælges for et dødsbo og kan overtages hurtigt, så sommeren kan nydes i fulde drag i nye omgivelser.

Planløsningen siger rummelig opholdsstue med brændeovn og fornem udsigt over markerne, hvor harer, fasaner og rådyr er daglige gæster udenfor ruderne. Her er rigtig pænt spisekøkken, stor bryggers/baggang med naturgasfyr, entre/fordelergang, et dejligt renoveret badeværelse med bruseniche, et børneværelse og 3. soveværelser.

Her er carport og bagvedliggende udhus, en "nemt" anlagt have, hvor der fra grunden er et pragtfuldt vue over markerne med Lunkebugten i horisonten.

Her er ca. 5. min kørsel til skole og idrætshal, 10. min. kørsel til dagligvareindkøb i landets bedste DagligBrugs, Svendborg C og motorvejen ligger små 15. min. kørsel fra ejendommen.


BEMÆRK HUSLEJEN, SOM ER VÆSENTLIG BILLIGERE END EN LEJEBOLIG OG SÅ 153 INDFLYTNINGSKLARE M2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.