Lundtoftevej 43, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM I POPULÆRT KVARTER

INDFLYTNINGSKLAR EJENDOM I POPULÆRT KVARTER

I bunden af et lukket vænge, hvor der er kort cykelafstand til dagligvareindkøb mv. og to min. kørsel til motorvejen, er denne helt igennem indflytningsklare ejendom attraktivt beliggende. Køkken, badeværelset og vinduer mv. er skiftet, her er fjernvarme, muret garage og dejligt mange solterrasser ejendommen rundt. - Fra vejen er der også adgang til naturoplevelser i Margrethelundskoven.

Planløsningen er funktionel og nærmest uden spildplads indeholdende 2. soveværelser, værelse og dejligt badeværelse med bruseniche. Her er rummelig opholdsstue med udgang til terrasse/haven, åben forbindelse til dejligt spisekøkken og bryggers/baggang med fjernvarmeinst. - En pæn og helt igennem indflytningsklar bolig venter på sin nye ejer i løbet af efteråret.

Her er endvidere en muret garage, terrasse og lille guldfiskebassin foran ejendommen samt en rigtig dejlig baghave med frugttræer, drivhus og solterrasser hvor der er mulighed for at iagttage havens rige fugleliv.

Fra ejendommen er der kun 5. min. cykelafstand til skole, daginst og dagligvareindkøb. Her er 2. min. kørsel til starten på motorvejen, hvis du jobber udenfor byen.

EN EJENDOM, SOM ER IDEEL FOR SÅVEL DEN UNGE FAMILIE, SOM STARTER OP OG OGSÅ SOM SENIORBOLIG, NÅR HUSET MED TRAPPER ER BLEVET FOR STORT.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.