Søndervej 43, 5700 Svendborg

THURØ BY - HYGGELIG OG CHARMERENDE BOLIG, HVOR ALT ER I INDFLYTNINGSKLAR STAND

På en dejlig 1150 m2 stor grund, ligger denne velholdte rødstensejendom og venter på en familie, som vil bo i et hyggeligt hus, hvor man mere eller mindre har været igennem det hele og alt er i indflytningsklar stand. Du kommer til at bo i et mindre lokalsamfund, som har det hele lige rundt om hjørnet. - Skole, hallen og boldklubben er indenfor 5. min. cykelafstand. Sejlklubben, dagligvareindkøb og kommunens bedste bager er endnu tættere på..

Et dejligt stort bryggersrum byder dig velkommen i boligen, hvor en lille mellemgang med adg. til dejligt badeværelse og grovkøkken m adg. til viktualiekælder leder dig ind til køkkenet. Køkkenet er i åben forbindelse med alrum og den hyggelige stue. Her er flotte plankegulve med gulvvarme, en flot indmuret brændovn, vandskurede vægge, terrassedøre fra alrum og stuen til henholdsvis morgen, som aftenterrassen.

Her er trappe til 1. sal indeholdende stort soveværelse og et godt børneværelse. - Overalt heroppe er der flotte plankegulve.

Næsten alle vinduer er udskiftet til træ / alu og alt udvendigt træværk er nyligt eftergået/udskiftet, så du skal nærmest bare male i dine farver indvendigt, for at kunne rykke ind!!

Den store grund er udlagt med græs og her er carport med integreret udhus. Endvidere er der et dejligt værksted, som er fint placeret bag ejendommen,

Skov og strand i Smørmosen er indenfor 10. min, cykelafstand og cykelturen ind til Svendborg tager ca 15. min. og foregår i smukkeste omgivelser langs vandet hele vejen.

EN HYGGELIG BOLIG, HVOR ALT FREMTRÆDER I GOD STAND OG I EN GOD STIL - EN EJENDOM SOM SKAL OPLEVES

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.