Kohavevej 50, 5762 Vester Skerninge

I SKOVENS DYBE STILLE RO, LIGGER DER EN EJENDOM, HVOR JEG GERNE VIL BO

En lille skovvej fører dig gennem skoven og i en lysning ud til åbne marker, finder du denne skønne ejendom, hvor du kan bo i pagt med naturen og naturoplevelser i overflod. Her er harer og fasaner, alverdens fugle, frøer , salamander og guldfisk i havedammen og så er der rådyrene, som nærmest er en del af familien og hvert år kommer forbi, og viser årets små nye lam. - Her er natur for alle pengene på denne smukt beliggende ejendom.

Ejendommen er en bindingsværksejendom, som er genopført fra bunden i 1986, med alle sine 190 gode m2 i et plan. Her er en smukt opført dobbelt carport/udhus, en separat værkstedsbygning og en lille stald. - Alt er opført i samme stil som hovedejendommen og smukt placeret på den pragtfulde grund.

Planløsningen siger køkken/alrum, spisestue m. udgang til sydvendt terrasse/haveanlæg og dejlig opholdsstue med brændeovn. Her er voksenafdeling med soveværelse m. adg. til badeværelse m. bruseniche samt adg. til sauna/walk inn-closet.
I den anden ende af huset er der fra køkkendel udg. til bryggers/baggang og børneafd. med 3. store teenageværelser, rigtig flot badeværelse med bruseniche og grovkøkken. - Boligen fremtræder overalt i indflytningsklar stand.

Det udvendige kapitel af denne ejendom er natur, natur og natur, hvor den ene oplevelse kunne være, når bambi kikker forbi, en anden dag er det egernet, som tager frokosten i haven eller når flagspætten står model. - Der er ikke en dag hvor en naturoplevelse ikke gør din dag til en god dag. Orangeriet er et skønt sted at iagttage naturen, hvorfra der er overblik og også et flot kik over markerne,

Vi bor i skovens dybe stille ro, kun 5. min kørsel fra skole, sportsfac og dagligvareindkøb. 10. min kørsel fra Svendborg by og motorvejen, hvis du jobber i Odense..

PRAGTFULD EJENDOM I MEGET SMUKKE OMGIVELSER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.