Smedestræde 6, Thurø, 5700 Svendborg

1 PLANS VILLA PÅ EN STILLE VEJ MIDT PÅ ØEN - NYE TRÆ /ALU VINDUER OG NYT TAG I 2011

Midt på vores skønne Ø, er denne indflytningsklare 1-plan villa stille og roligt beliggende. Der kun er få min. gang til skole, bager, dagligvareindkøb, idrætshal og boldbaner samt den lille strand i Snævringen, som er et populært sted at bade med de mindste og nyde kaffen eller den medbragte aftensmad.

Et dejligt stort bryggers med klinkegulve er dagligdags-indgangen, hvor der er adgang til køkken og værelsesfløjen, indeholdende soveværelse, 3 gode børneværelser, pænt badeværelse med karbad og bruseniche, gæstetoilet, entre og fordelergang. Herudover er der rummelig vinkelopholdsstue m. udgang til sydvestvendt haveanlæg og et dejligt spisekøkken. - Altsammen fremtræder i rigtig pæn og overalt i indflytningsklar stand.

Her er garage og et velanlagt haveanlæg, som støder op til gode naboer hele vejen rundt.

Du kommer til at bo på en stille vej med gode naboer, hvor der er ikke er gennemgående trafik og hvor ungerne kan lege på vejen. For børnefamilien ligger alle dagligdagens gøremål, skolen og børnehaven indenfor to min. gåafstand. Du er få min. gang fra lille badestrand eller stedet hvor kajakken sættes i vandet i Skårup Sund. Dagligvareindkøb, Idrætshal og velfungerende boldklub er indenfor 2. min. cykelafstand, ligesom søndagsmorgenkrydderen kan hentes lige rundt om hjørnet. Skov og Øens populære badestrand ligger indenfor 10. min. cykelafstand og det tager ca. 15. min på cyklen, at nå centrum af Svendborg, hvor du hele vejen cykler i smukke omgivelser langs vandet ad sikkert stisystem. - Alt ligger indenfor kort afstand og børnefamilien behøver ikke at stresse, når der skal hentes og bringes.

HER KAN DU NÅ AT FLYTTE IND, INDEN UNGERNE STARTER I SKOLEN EFTER SOMMERFERIEN!!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.