Cedervænget 6, Vindeby, 5700 Svendborg

DEN PERFEKTE STARTBOLIG FOR DET UNGE PAR, SOM VIL BO I VINDEBY OG HAVE KORT AFSTAND TIL MATRIKLEN, HVOR SKOLE OG IDRÆT GÅR OP I EN HØJERE ENHED

På en stille lukket vej med kort gåafstand til alle dagligdagens gøremål, som også gælder dagligvareindkøb, bager, slagtermester og lystbådehavnen, er denne helt igennem indflytningsklare villa attraktivt beliggende tæt på alt. Her er to gode børneværelser, et dejligt badeværelse fra 2018 og så er der et skønt gæsteanneks (ej reg.) mv.

Planløsningen siger rummelig alrum / opholdsstue i et, med brændeovn og skydedørsparti til delvis overdækket terrasse, åben forbindelse til køkken, bryggers / baggang, to gode børneværelser og soveværelse med skabsvæg. samt entre og rigtig dejligt badeværelse.- Her er varmepumpe, parketgulve mv. i denne bolig, som er ideel for såvel den yngre, som det modne publikum.

Her er nyere gæsteanneks, teenagebolig i selvstændig og charmerende opført bygning i træ (ej reg.), en lukket ugeneret have, med flere terrasseområder og carport / udhus.

Du kommer til at bo på en stille vej tæt på alle dagligdagens fornødenheder. Svendborg C er indenfor ca. 10. min cykelafstand og du er på motorvejen indenfor 5. min. kørsel, hvis du jobber udenfor byen.

EN PÆN OG INDFLYTNINGSKLAR BOLIG I ATTRAKTIVE VINDEBY.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.