Rønnebærvænget 48, Thurø, 5700 Svendborg

FAMILIEVILLA PÅ PRAGTFULD GRUND I POPULÆRT VÆNGE, - HER ER SOLCELLER, E-MRK "B", FLERE VINDUER ER SKIFTET TIL TRÆ/ALU, MV.

På øens måske mest attraktive vænge, som er nabo til boldbaner og store grønne områder, er denne familievilla særdeles velbeliggende. Her er 5. min cykelafstand til skolen, øens populære bagermester, dagligvareindkøb og lystbådehavnen mv., så alt ligger nærmest lige rundt om hjørnet.

Planløsninger siger køkken/alrum m. udgang til vestvendt terrasse, 2-delt stue med spiseafd. og opholdsstue med udgang til delvis overdækket terrasse. Her er soveværelse, entre og badeværelse med bruseniche. Endvidere er der børneafdeling med 2 gode børneværelser, badeværelse m. bruseniche og bryggers. - Her må forventes at skulle laves lidt inden indflytning.

Carport og bagvedliggende værksted/udhus, en rigtig skøn have med frugttræer og terrasser rundt ejendommen gør, at du at altid kan finde en plads i solen.

Du kommer til at bo i et børnevenligt vænge, med store fællesarealer imellem vejene på vestsiden af øen, kort cykelafstand til alle dagligdagens fornødenheder. En cykeltur ind til Svendborg C tager 15 min. og foregår på cykelsti i smukke omgivelser langs med vandet hele vejen.

Særdeles god beliggenhed, på et stille og roligt vænge tæt på alt.

HER SKAL LAVES LIDT, MEN RAMMERNE ER FANTASTISKE.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.