Mosestræde 29, Thurø, 5700 Svendborg

STOR EJENDOM CENTRALT PÅ ØEN MED STOR GARAGE OG GRØNT ANLÆG SOM NABO

Midt i Thurø by er denne rummelige ejendom attraktivt beliggende, som nabo til et grønt rekreativt område og med kort gåafstand til alt. Indenfor en radius af 500 m har du øens populære bagermester, dagligvareindkøb i Spar, børnehave, skolen, sportspladsen, lystbådehavnen og den lille hyggelige badestrand i Snævringen - Så alle dagligdagens fornødenheder, ligger lige om hjørnet, Det er også en ejendom med dejlig stor garage for ham som vil rode lidt med biler, have god plads til sommerbilen og plads til værkstedet i samme rum etc. etc.

Boligens stueplan indeholder rummelig opholdsstue med brændeovn og muret bue til køkken 7 alrum, som har to dobbelte terrassedøre til ugeneret gårdhavemiljø. Fra alrummet er der adgang til stort soveværelse, som har egen adg. til dejligt badeværelse med karbad og bruseniche, I stueplan desuden entre m. trappe til 1. sal og adg. til dejligt flisebadeværelse med bruseniche. - Her er plankegulve, højt til loftet og et dejligt lysindfald.

1. sal indeholder stort gavlsoveværelse, stort kvistværelse og et børneværelse.

I sidebygningen er der bryggersrum med naturgasfyr og solvarmeanlæg, et stort baghus m. kælder, som kræver nogen renovering og så har man den store garage, som kræver færdiggørelse af gulv mv.

Her er en pragtfuld ugeneret have med gårdhavemiljø, terrasseområde og ved ankomst til ejendommen cykelskur og gode parkeringsforhold.

EN DEJLIG CENTRALT BELIGGENDE EJENDOM, HVOR ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER KAN KLARES PÅ GÅ-BEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.