Skovløkke 1, 5700 Svendborg

KOGTVED - SÆRDELES VELBELIGGENDE OG FUNKTIONEL EURODAN VILLA, HVOR ALT FREMTRÆDER I INDFLYTNINGKLAR STAND

I et lukket vænge, hvor du kun er 5 min. gang fra det smukke rekreative område ved Lille Eng, et hop i Svendborg Sund eller hvor kajakken sættes i vandet, når det sydfyenske Øhav skal opleves, er denne smukke Eurodan villa stille og roligt beliggende. Boligen rummer bla. 4. gode børneværelser og er ideel for familien, som ønsker bedste vilkår for ungerne, hvor sportsmekkaet ved SG-Centret med svømmehal, tennisklub og SFB's boldbaner er indenfor 5. min. cykelafstand.

Boligen er indrettet med dejligt stort køkken / alrum med karnap og udgang til delvis overdækket sydvestvendt terrasse. Der er åben forbindelse til stuen med brændeovn og parketgulve. Fra alrum er der adgang kontor/værelse, soveværelset m. adgang til badeværelse med bruseniche, entre m. adg. til teenageværelse og bryggers/baggang. Herudover er der ungeafd. m. adgang til 2. skønne teenageværelser og badeværelse m. bruseniche. - Der er gulvvarme i alle klinkegulve

Her er dobbelt integreret carport m. indbygget udhus, en rigtig hyggelig og solorienteret have med stor overdækket aften-terrasse og hvor den resterende terrasse kan overdækkes med el-markise.

Ejendommen er beliggende i en attraktiv udstykning, hvor der er kort gåafstand til daginstitution og dagligvareinskøb, 5. min. cykelafstand til Svendborg Vest og højere læreranstalter samt 10. min cykelafstand til skole, Centrum og havneområdet. Motorvejen starter kun 5. min kørsel fra ejendommen, hvis du jobber udenfor byen.

EN ATTRAKTIVT BELIGGENDE EJENDOM I ROLIGE OMGIVELSER, MEN TÆT PÅ ALLE DAGLIGDAGENS FORNØDENHEDER.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.