Assensvej 36, 5771 Stenstrup

UD TIL ÅBNE MARKER, LIGGER DENNE 180 M2 STORE EJENDOM. SOM DE SIDSTE 4 ÅR HAR UNDERGÅET EN FORVANDLING

I populært landsbymiljø, ligger denne flotte rødstensvilla, hvor stueplan er blevet gennemrenoveret de sidste 4 år. Et pragtfuldt køkken / alrum er etableret, et rummeligt og dejligt badeværelse så lyset og den dejligt store indgang og det skønne bryggers med masser af skabe blev indrettet. Her er rigtig gode garage/værksteds forhold, hvor der er plads til sommerbil motorcyklen og dagligdagsbilen mv.

Du ankommer til boligen i sidebygningen, som overalt er med flotte gulvklinker m. gulvvarme. Her er det dejligt store indgangsrum, et pragtfuldt nyindrettet bryggers med masser af skabsplads og hvor naturgasfyret er placeret samt et dejligt badeværelse med bruseniche. Fra indgangsrummet ankommer du til et meget smukt køkken / alrum, som er familiens arnested. Her er brændeovn, dobbeltdøre til stuen og charmerende adgang til kælder og 1. sal. Stuen er stor nok til at man kan indrettet et ekstra soveværelse. - I alrum og stue er der stuklofter og flotte plankegulve,

På 1. sal er der soveværelse m. udgang til altan og 2. gode værelser.

Endvidere er der garage/værkstedsbygning bla. med 3. garageporte , en hyggelig og velanlagt have med frugttræer, ud til åbne marker.

Du kommer til at bo i en lille landsby med et helt fantastisk nærmiljø, hvor beboerne står sammen om alt. Her er dagligvareindkøb, skole, idrætshal og en velfungerede boldklub indenfor kort gåafstand, få min. kørsel til mortorvejen og max 10. min. kørsel til Svendborg.

ET PRAGTFULDT STED AT BO FOR SPECIELT DEN UNGE FAMILIE

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.