Agerbakken 25, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

INDBYDENDE VILLA PÅ SKØN GRUND, MED UDGANG TIL GRØNT OMRÅDE NED MOD OLLERUP SØ

På en rigtig hyggelig og velanlagt grund nær Ollerup Sø, er denne skønne familievilla beliggende for enden af en lukket vej, hvor der kun er 2 min. cykelafstand til skole, dagligvareindkøb mv. Boligen har flotte lyse egeparketgulve overalt, pragtfuldt lysindfald, 2 badeværelser, 3 rigtig gode børneværelser, et skønt køkken / alrum, som er boligens pragtfulde centerrum.

Boligen er funktionelt indrettet, nærmest uden spildplads. Du føler dig allerede velkommen i entreen, som er i åben forbindelse med alrummet, som også har adgang til badeværelse og det ene teenageværelse. Vi har det skønne køkken / alrum med udgang til sydvest-vendt terrasse, dejlig opholdsstue med brændeovn og udgang til haven/terrassen, soveværelse m. udg. til terrasse, adg. til lækkert badeværelse med bruseniche og sauna. Herudover er der bryggers/baggang, ungeafd. med to teenageværelser og badeværelse m. karbad.- Overalt i boligen har vi de smukke lyse egeparketgulve, et virkeligt flot lysindfald og et smukt kig til den skønne have.

Her er dejlig stor muret garage m. integreret værkstedsrum, den skønne skønne have med drivhus, masser af frugttræer, bærbuske, nyttehave og terrasser rundt om ejendommen. Fra haven er der udgang til grønt fællesareal, som fører dig ned til Ollerup Sø og det skønne store område ved søen.

Du kommer til at bo på en stille vej, tæt på alle dagligdagens fornødenheder og kun 10. min kørsel til stranden ved Ballen, lystbådehavnen, motorvejen hvis du jobber udenfor kommunen og Svendborg C.

EN RIGTIG SKØN EJENDOM I ROLIGE OG SMUKKE OMGIVELSER

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.