Vindeby Strandvej 4, 5700 Svendborg

0 ENERGIHUS M. STOR GARAGE-/VÆRKSTEDSBYGNING - 2. MIN GANG FRA FÆLLESAREAL OG BÅDEBRO MV.

FÆLLESAREAL MED BADE-/BÅDEBRO UD TIL SVENDBORG SUND - PRAGTFULD UDSIGT TIL "SKANSEN", SOLCELLER, JORDVARME OG MEGET MERE!!

På en stille villavej i hyggelige og attraktive Vindeby, ligger dette smukke træhus, som blev opført i 2010 efter at sælger havde revet det gamle hus ned. Her blev blev tænkt 0-energi og udsigt, da huset skulle bygges og den skønne store garage skulle rumme både bil, motorcykel og plads til udstyret til båden mv. Huset ligger i en skøn gammel have 2. min gåafstand fra fællesarealet ved vandet, 5. min. gåafstand fra lystbådehavnen, bager-/og slagtermester og 5. min. cykelafstand fra dagligevareindkøb og matriklen, hvor både skole og idrætsanlæg med boldklub, idrætshal og tennisanlæg i særklasse er beliggende. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige rundt om hjørnet, så børnefamilien ikke skal bruge tid på at hente og bringe.

Boligens stueplan er indrettet med dejligt stort køkken/alrum, hvor der er smukkeste udsigt til det pragtfulde rekreative område på Skansen. Her er åben forbindelse til stuen med udgang til sydvestvendt terrasse-/have, stort værelse, bryggers/baggang og entre m. adg. til dejligt badeværelse med bruseniche samt trappe til 1. sal.

1. sal indeholder soveværelse, badeværelse med bruseniche og hyggestue, som oprindelig var to ca. 15 m2 store børneværelser. - Her er dejlig udsigt til det smukke område på Skansen fra 1. sal.

Den 44 m2 store garagebygning m. elport indeholder dejlig bredt garageareal og et stort bagvedliggende værksted, med mange anvendelsesmuligheder, idet garagen isoleringsmæssigt er opført i boligstandard. - Der er endvidere gode parkeringsforhold foran garagen.

Her er solcelleanlæg, jordvarme, genvækstvarme og overskud på elregningen. Her er også centralstøvsuger, så udover energi er også indeklimaet i top på denne skønne ejendom, som skal opleves.

Her er en dejlig "gammel" have med frugttræer, drivhus-/orangeri og terrasser rundt ejendommen, så du hele tiden har sol på terrassen.

For enden af vejen ligger det skønne fællesareal hvor båden kan ligge fortøjret og livet ved vandet kan leves. Kajakken kan sættes i vandet og en smuk tur i det sydfyenske øhav kan tage sin begyndelse, her kan bades, ungerne kan fiske krabber og fiskestangen kan måske fange aftensmaden. - Her er alle muligheder for et liv ved vandet på denne stille vilavej!!

Alle dagligdagens fornødenheder ligger indenfor kort gå-/cykelafstand og jobber du udenfor byen, starter motorvejen på den anden side af sundet, kun 5. min kørsel fra ejendommen.

EN PRAGTFULD FAMILIEVILLA MED SOVE-/OG 3. STORE BØRNEVÆRELSER I DET ATTRAKTIVE OG HYGGELIGE VINDEBY

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.