Søvangen 18, 5884 Gudme

PÅ STILLE OG ROLIGT VÆNGE NED TIL GUDME SØ

På vejen ned til det smukke område omkring Gudme sø, ligger denne skønne familievilla og venter på at børnefamilien flytter ind. Du kommer til at bo i en landsby med et godt nærmiljø, hvor GOG's højborg i Gudmehallerne er et samlingspunkt, så det gør ikke noget, hvis man er interesseret i håndbold. Alt ligger lige rundt om hjørnet, hvor både skole, idrætsfac. og dagligvareindkøb er indenfor kort gåafstand.

Planløsningen fortæller om et ca. 30 m2 stort og spændende køkken/alrum, hvor loftet er ført til kip, her er brændeovn, vandskurede vægge og udgang til stor sydvest-vendt terrasse. Fra alrummet er der adgang til de 3 store teenageværelser og et dejligt badeværelse med bruseniche. Her er også direkte adgang til opholdsstuen, soveværelset m. adgang til opr. men velholdt badeværelse. Endvidere er der entre og bryggers med naturgasfyr fra 2013.

Taget blev skiftet i 2008 og der blev extraisoleret, så der nu ligger 400 mm på loftet etc. etc.

Her er garage, rigtig gode udhuse og i særdeleshed, en smukt anlagt have med drivhus og terrasseområder.

For enden af vejen ligger det smukke rekreative område omkring søen, som er et yndet sted for gåturen med vovsen, løbeturen eller stedet hvor den medbragte kaffe nydes i pragtfulde omgivelser. Som beboer på vejen må du fiske og sejle på søen og her er legeplads, der bliver holdt sankt hans arrangement mv. - Det er et virkeligt skønt område for ungerne at vokse op.

Her er ca. 15. km kørsel til Svendborg og Nyborg, hvor motorvejen starter i retning mod Odense el. Sjælland, hvis man jobber udenfor kommunen.

EN SPÆNDENDE EJENDOM FOR BØRNEFAMILIEN ELLER LANDMANDEN, SOM GÅR PÅ PENSION

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.