Enghavevej 1, Ollerup, 5762 Vester Skerninge

HELT IGENNEM CHARMERENDE EJENDOM MIDT I OLLERUP BY - EVT. SOM FLEXBOLIG/FRITIDSBOLIG

På stille villavej midt i Ollerup by, finder du denne spændende og meget charmerende ejendom, som sælger siden 2009, har forvandlet til en hyggelig lille perle. Boligen er i sin tid opført som sommerhus, men fremstår i dag som en indflytningsklar helårsbolig, samtidig med at det charmerende sommerhuspræg er bevaret. Sælger har siden indflytningen, nænsomt istandsat boligen med bl.a. lækkert badeværelse, gulve i stue og mange fine detaljer.
Vi er tæt på indkøb, skole og ikke mindst Ollerup Sø, som ligger få hundrede meter fra indkørslen. Boligen er rigtigt godt udnyttet og de 74 bolig-m2, syner af meget mere når man træder indenfor.

Planløsningen siger, entre med adgang til lækkert istandsat badeværelse m. gulvvarme og til den anden side et lille "værelse"/depotrum. Fra entreen kommer man ind i boligens "hjerte" med den store stue og køkken ud i ét med brændeovnen som hyggespreder midt i rummet. Fra køkken og stue er der adgang til boligens 2 reelle værelser og fra stuen er der endvidere udgang til både øst- og vestvendt terrasse, så solen kan nydes hele dagen.

Haven er en skøn lille oase med mange fine lækroge og lukket af mod naboer med træer og buske. Her er endda gravet ud til have/-fiskebassin, hvis det har interesse. Desuden findes carport og skur (ej registrerede) i baghaven til haveredskaber etc.

Vi er blot 10 min. kørsel fra Svendborg og motorvejen mod Odense.

Man må forvente at taget skal skiftes inden for overskuelig fremtid, med en anslået udgift på ca. kr. 80.000,-. (anslået af håndværker).

En rigtig fin ejendom, som henvender sig til både det modne par, den enlige, studerende som studiebolig eller til fritidsbrug etc etc.. Anvendelsesmulighederne er mange i denne yderst charmerende bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.