Nyvang 8, 5700 Svendborg

INDFLYTNINGSKLAR BOLIG PÅ STILLE VILLAVEJ I ØSTRE BYDEL, SOM DU SKAL IND OG SE!!

ENERGIMÆRKE ER VÆSENTLIGT FORBEDRET, IDET FYR OG NÆSTEN ALLE VINDUER ER SKIFTET MV.

Vi siger altid, at det ikke er det ydre, men det indre som tæller og det gælder også denne særdeles velbeliggende ejendom, hvis indre virkelig er en skøn lys bolig, med et nyere badeværelse og gæstetoilet, vinduerne er delvis skiftet til træ/alu. Bryggerset er rummeligt og nyrenoveret, her er smukke parketgulve, men først og fremmest en super beliggenhed på en hyggelig villavej tæt på alt og på en vej, hvor man kommer hinanden ved.

Planløsningen siger baggang/dejlig stor dagligdagsindgang, som blev renoveret i 2017 med flotte store gulvklinker og hvor oliefyret blev udskiftet til naturgasfyr. Her er fordelergang med soveværelse m. skabe, to gode børneværelser - Alle med flotte bøgeparketgulve, et helt nyt og lækkert badeværelse fra 2017med rummelig bruseniche, entre og smukt renoveret gæstetoilet. Endvidere er der oprindeligt men gedigent snedkerkøkken, som fungerer, men som nogen måske vil skifte og så har vi den skønne store vinkelstue, som har et pragtfuldt lysindfald. Her er smukke parketgulve og udgang til delvis overdækket terrasse.

Haven var et vildnis da sælger købte ejendommen for 3. år siden og her er stadig muligheden for at sætte sit eget præg.

Beliggenheden er unik på en stille vej uden gennemgående trafik, hvor der kun er få minutters gang til skolen, få min. gåafstand fra områdets populære bagermester,dagligvareindkøb og det pragtfulde rekreative område, omkring Ørkild borgruiner. Du er også få minutters cykelafstand fra boldbaner, skov og byens badestrand ved Christiansminde. ligesom du er 5-8 min. cykelafstand fra havneområdet og Centrum af byen. - Alle dagligdagens fornødenheder ligger lige om hjørnet.

EN SKØN EJENDOM AT BO I, UANSET OM DET ER BØRNEFAMILIEN ELLER DET MODNE PUBLIKUM, HVOR UNGERNE ER VOKSET FRA REDEN.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.